reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael :aja o tobie myslę często ale nie chcę ci przeszkadzać ,bo sobie tak myslę ze jak masz chwilke dla siebie to wolisz sie porządnie przespac i wypocząć niż klikać , także wiesz pamietam pamietam, :-)

reklama
Oj dzięki dziewczyny. Młody sobie egzystuje, szkoda że bardziej w nocy niż w dzień, robi nam psikusy. Wczoraj cudownie nam się obsrał przy zmianie pieluchy, pół plecków, tyłek i nogi ubabrane w g*wnie. Jak to Paweł się śmieje "Nasza przyszłość leży w GÓWNIE!" XD
Oczywiście młody wielce niezadowolony bo od razu kąpaliśmy...ehh...
Kolka się zmniejszyła, ale ten lek co podaje no niby smaczny, ale się zawiesina klei i młody często mi się krztusi przy jej podawaniu.
No i dla zainteresowanych, dodałam zdjęcia wczoraj na fb młodego jak spał na mamusinym brzuszku (chyba tęskno mu do środka XD)

A ja jestem kurna przeziębiona!!!...i wkurzona...

Lamia kochana pisz, miło mi będzie dostać od czasu do czasu od was smsa :-) Aaa tylko dajcie mi czas na pokasowanie tylu smsów, bo mi się normalnie pamięć zapełniła całkowicie :/

Ostatnia edycja:
Ael kochana ja ostatnio chciała do ciebie dzwonic bo nie wiedzialam co z moimi wynikami ale dziewczyny mi wytłum,aczyły ale nie chcialam czasem malego obudzic dlatego nie pisalam ani nie dzwonilam ale tesknimy caly czas za toba :*

a dziurko nic nie kupila grzeczna czeka na wyplate ;-) i bedzie prezenty gwiazdkowe kupowac ;-) a czuje sie fatalnie boli mnie kregoslup i zgaga meczy po kazdym jedzeniu plus jest taki za mala kopie i mama sie nie martwi nia ;-) spac nie moge nie wysypiam sie jakos w kazdej pozycji mi nie wygodnie i cale dnie ziewam ;-)
a teraz w pracy do 14 ale brak lekarza przychodzi dopiero na 14ta ;-) wiec sie mine ;-)
wiec z 2 asystentka siedzimy i gadamy ;-)

fifka wow ale kopniaczki i rozpychanko ;-) :*

pyscek to ja z utesknieniem bede czekac na wiesci trzymam kciuki !!&&&&&&&&&!!!

ael: :-)oki sama tego chciałaś :-D tylko bez raklamacji proszę,jak cię obudze z twojego jedynego snu w ciągu 24 godzin hihihihih,
ja widziałam foteczkę, :tak:

reklama
AeI ja tez chcialam dzis pisac ale bylo wczesnie nie chcialam was obudzic:tak: ale teraz nie bede sie krepowac czasem ci napisze smska ale blizej popoludnia:zawstydzona/y: a ja nie widzialam fotek bo mi na fb nie wyswietlily sie zadne zdjecia ani nic:confused2: jak by nikt nie mial zdjec:-p

Do góry