reklama
Pyscek
:)
Ael kochana ja sobie nie wyobrażam tego forum bez Ciebie !!!!!!!!!!
mamuśki wszystkie maj tu dostęp i powinny tu zaglądać ...
mamuśki wszystkie maj tu dostęp i powinny tu zaglądać ...
Oj dzięki dziewczyny. Młody sobie egzystuje, szkoda że bardziej w nocy niż w dzień, robi nam psikusy. Wczoraj cudownie nam się obsrał przy zmianie pieluchy, pół plecków, tyłek i nogi ubabrane w g*wnie. Jak to Paweł się śmieje "Nasza przyszłość leży w GÓWNIE!" XD
Oczywiście młody wielce niezadowolony bo od razu kąpaliśmy...ehh...
Kolka się zmniejszyła, ale ten lek co podaje no niby smaczny, ale się zawiesina klei i młody często mi się krztusi przy jej podawaniu.
No i dla zainteresowanych, dodałam zdjęcia wczoraj na fb młodego jak spał na mamusinym brzuszku (chyba tęskno mu do środka XD)
A ja jestem kurna przeziębiona!!!...i wkurzona...
Lamia kochana pisz, miło mi będzie dostać od czasu do czasu od was smsa :-) Aaa tylko dajcie mi czas na pokasowanie tylu smsów, bo mi się normalnie pamięć zapełniła całkowicie :/
Oczywiście młody wielce niezadowolony bo od razu kąpaliśmy...ehh...
Kolka się zmniejszyła, ale ten lek co podaje no niby smaczny, ale się zawiesina klei i młody często mi się krztusi przy jej podawaniu.
No i dla zainteresowanych, dodałam zdjęcia wczoraj na fb młodego jak spał na mamusinym brzuszku (chyba tęskno mu do środka XD)
A ja jestem kurna przeziębiona!!!...i wkurzona...
Lamia kochana pisz, miło mi będzie dostać od czasu do czasu od was smsa :-) Aaa tylko dajcie mi czas na pokasowanie tylu smsów, bo mi się normalnie pamięć zapełniła całkowicie :/
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Ael kochana ja ostatnio chciała do ciebie dzwonic bo nie wiedzialam co z moimi wynikami ale dziewczyny mi wytłum,aczyły ale nie chcialam czasem malego obudzic dlatego nie pisalam ani nie dzwonilam ale tesknimy caly czas za toba :*
a dziurko nic nie kupila grzeczna czeka na wyplate ;-) i bedzie prezenty gwiazdkowe kupowac ;-) a czuje sie fatalnie boli mnie kregoslup i zgaga meczy po kazdym jedzeniu plus jest taki za mala kopie i mama sie nie martwi nia ;-) spac nie moge nie wysypiam sie jakos w kazdej pozycji mi nie wygodnie i cale dnie ziewam ;-)
a teraz w pracy do 14 ale brak lekarza przychodzi dopiero na 14ta ;-) wiec sie mine ;-)
wiec z 2 asystentka siedzimy i gadamy ;-)
fifka wow ale kopniaczki i rozpychanko ;-) :*
pyscek to ja z utesknieniem bede czekac na wiesci trzymam kciuki !!&&&&&&&&&!!!
a dziurko nic nie kupila grzeczna czeka na wyplate ;-) i bedzie prezenty gwiazdkowe kupowac ;-) a czuje sie fatalnie boli mnie kregoslup i zgaga meczy po kazdym jedzeniu plus jest taki za mala kopie i mama sie nie martwi nia ;-) spac nie moge nie wysypiam sie jakos w kazdej pozycji mi nie wygodnie i cale dnie ziewam ;-)
a teraz w pracy do 14 ale brak lekarza przychodzi dopiero na 14ta ;-) wiec sie mine ;-)
wiec z 2 asystentka siedzimy i gadamy ;-)
fifka wow ale kopniaczki i rozpychanko ;-) :*
pyscek to ja z utesknieniem bede czekac na wiesci trzymam kciuki !!&&&&&&&&&!!!
Pyscek
:)
oki trzymam za slowo a co robisz o 14 bo wyjde z pracy i bede sie nudzic ;-)
haha ...

reklama
magenta :)
Fanka BB :)
AeI ja tez chcialam dzis pisac ale bylo wczesnie nie chcialam was obudzic
ale teraz nie bede sie krepowac czasem ci napisze smska ale blizej popoludnia
a ja nie widzialam fotek bo mi na fb nie wyswietlily sie zadne zdjecia ani nic
jak by nikt nie mial zdjec

Podziel się: