reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

silka:pisz tu szybko co ci dolega, kto cię wkurzył lub co tam jeszcze

pyscek|: no właśnie i ja nie wiem czy ktoś to kupii czy mi sie chce w to bawić
atan: no tak wsystkie maja małe stópki :-) tylko mi taka wielka stopa urosła bo nosze 40

reklama
Generalnie to nic i wszystko... jak to w ciąży... bo Małe kopnęło i ojciec do mnie, że to na pewno chłopak, bo kopie i piłkarz będzie... a mnie to tak wkurza takie gadanie, bo co dziewczynka nie kopie?? a ja z ojcem to tak nie po drodze raczej, on tylko o piłce umie gadać, nawet jak ktoś o czymś innym to on się wtrąca z piłką... i tak mi poleciało.... bo ja bym chciała dziewczynkę a wszyscy mi wmawiają chłopaka... i poczułam się tak okropnie... bo ja kocham moje Dzieciątko, czymkolwiek jest, no ale wolałąbym dziewczynkę.. a ten piłkarz to tak przelał szalę.... wiem, durna baba jestem, ale tak sobie siedzę i ryczę i racjonalne argumenty nie trafiają

Chyba nie mam jak Was nadrobić, bo dziś ja jestem ryczącą ciężarówką i mi się litery rozmazują...
a co się stało Kochana? edytuję
Oj Silenku nasz ja Ciebie rozumiem. Mi też się marzy dziewczynka, a wszyscy w koło prorokują, już by pyski zamknęli bo mi czasem, aż się przykro robi. Kocham swoje dzieciątko niezależnie od tego jaką ma płeć, ale w duchu pragnę dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Lamia ja też noszę 40 i ja mam zamiar wystawić sukienkę ślubną i studniówkową więc możemy się zgrać i będzie komplecik :-D

Sil szybko pisz nam tu co Cie trapi?

edit: Sil przecież tak jak piszesz.. dziewczynki też kopią i trzeba było mu powiedzieć, że to równie dobrze może być tancerka i dlatego tak wywija nóżkami :-) te hormony to nas wykończą :-p

A ja zabieram się zaraz za prasowanie ubranek bo już są suche i puszczę pranie z białymi... :-p ale jestem nudna, ciągle ględzę o tym samym ale to mi sprawia tyle radości! :-p

Ostatnia edycja:
silka: biedulinko, no tak to w ciązy , musiszsobie popłakać, posmucić się i może ci chandra przejdzie . Kochana jak cię o pocieszy to ci powiem ze u mnie w rodzinie, łącznie z mężem chcą dziewczynkę i wręcz się o to modlą, a ja odkąd czuję że to chłopiec to chce tylko mojego synia i koniec.
Także głowa do góry i tak jak się urodzi to wszysscy będą kochać najmocniej na świecie co by to nie było :tak:

magda_lena: oki możemy się zgrać, bo ja w tych butach właśnie do cywilnego slubu byłam :-D iw właściowie 2 odziny w nich cpędziłam więc są jak nowe, także mamy komplecik

Ja moją szyłam na zamówienie tyle ze sie z baba umówiłma ze płace za nią połowę ceny a potem ją jej oddaje i miałam taką jak chce ale tak niby wypożyczoną ale tylko jaw niej byłam. troche było mi żal ją zostawiać no ale musiałam

dobra koncze idę sie zabrać za kuchnie pózniej wpadnę

reklama
Sil no ja mam zamiar swoją sprzedać za minimum 800zł i właśnie nie wiem czy ktokolwiek mi ją kupi... :-( no ale ja za nią dałam 2500zł więc dlatego taka suma. Tzn. jak nie pójdzie za 800 to będę tą cenę stopniowo zmniejszać byle by sprzedać bo i tak nie mam co z nią zrobić...

Do góry