reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia- następna ma doła wiekowego, że się przyznać do latek nie chce? :-p Eeeee nie przesadzaj, jesteś tylko o 4 latka odemnie starsza :-)

Iwasku-
to dowód na to, że wiek to stan ducha:-) Jesteśmy w takim wieku, w jakim się czujemy :-)

A ja mam 25 latek (ćwierćwiecze w tym roczku miałam)
:-p

Fasolka- Ty też masz gorszy dzień :-( witaj w klubie :-p

Truskawciu zdecydowanie tak:) Zreszta mało kto daje mi 30 lat;-) tylko się cieszyć:-)

Fasolko a co się stało?

Atanku ja też się nie mogę doczekac...ale myślę że będziemy miały powód do radości:-)

Fasoleczka- coż się stało?:-( <głaszcze> nooo dalej, mów!!! :-)
Iwasku- a widzisz:-) Zatem moje gratulacje:-) Jeszcze teraz jak będziesz z wózeczkiem chodzić, to nikt Ci nie da więcej niż 25 :-)

Pyscek- GDZIE JESTEŚ???!!!

Lamia- oooo 24 latka to taki akurat wiek :-) już myślałam, że trzeba będzie Cię ustawiać do pionu hi hi :-p

reklama
Do góry