reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jeszcze 15 minut i za przykładem neciuszki szoruje do domu gotować ogórkową. Mam nadzieję, ze mi teściowa z żadnym jej kolejnym cudownym smakołykiem nie wyskoczy:-)

Idę może wieczorem zajrzę. Pa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mechsi Dziureczka

Pytanie. Czytam po necie o tygodniach ciąży i zastanawia mnie jedna rzecz. Ja teraz mam szukać dla siebie info o 17 tygodniu czy o 18? Kumam, ze jest 17 zakończony, ale nadal jestem w tym nieco ciemna
ogę CI polecić tą stronkę:) Wszystko jasno i klarownie podane ,wystarczy wpisać datę
Termin porodu - Wiek dziecka - Ci

Mechsi Dziureczka

Pytanie. Czytam po necie o tygodniach ciąży i zastanawia mnie jedna rzecz. Ja teraz mam szukać dla siebie info o 17 tygodniu czy o 18? Kumam, ze jest 17 zakończony, ale nadal jestem w tym nieco ciemna

Ja Ci powiem że ja do dzisiaj nie bardzo wiem jak to liczyć... znaczy liczyć wiem, ale jak to patrzeć w kalendarzu, dlatego czytam sobie zawsze te dwa tygodnie i mniej więcej wiem o co chodzi :tak:
Dzień doberek... :-) ja też dziś obudziłam się z okropnym bólem głowy i w ogóle fatalnie się czuje! :eek: Jajniki mnie tak ciągnął jakby conajmniej chciały wyjść, chodzenie sprawia okropny ból a muszę jeszcze jechać do tego cholernego banku wyjaśnić tą sytuację z zagubioną kasą.... :eek: mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Fifka żadnego zdjęcia ani linku w tym Twoim poście nie było... :-( bynajmniej mi się nie wyświetla.

A poza tym jadę do H&M z moimi spodniami ciążowymi do reklamacji bo normalnie się rozlazły przy tylniej kieszeni i jest dziura i przy drugiej zaczyna robić się to samo :/ w ogóle mam jakiś do dupy dzień, jak tam będzie wyglądał cały mój tydzień to popadnę chyba w depresję :/

No to uciekam do tego banku i trzymajcie kciuki, żeby kase mi szybko zwrócili

Tu masz kochana linka --> super-komoda-zdjecia_rev002.jpg http://srvimg07.tablica.pl/images_tablicapl/7347575_1_644x461/super-komoda-zdjecia_rev002.jpg

No i gratuluje załątwienia tych problematycznych spraw!! :tak:

Witajcie :)
U mnie nie wieje, wywiało się wczoraj...

Fifka DZIĘKUJĘ :) Kobietki ,dostałam rysunek od Fifki, jest przepiękny, także robię reklamę i jak któraś się waha, nie ma nad czym :)

Zafasolkuję, z tymi tygodniami to tak, że leci Ci 18, a skończony masz 17. Jak z wiekiem. A każdy kalendarz pokazuje inaczej, więc de facto można szukać tak i tak :)

A ja dziś idę do kosmetyczki :p

Bardzo się cieszę że jesteś zadowolona! :-D starałam się zeby ladnie wyszło, choć zamówienie było bardzo oryginalne :tak:

Bo fifka to mały zdolniacha tez kiedys napewno skorzystam z jej usług:)
Szkoda ze tez nie moge zobaczyc listy staraczek

a u nas miłe staranka pełna para m łyka witaminki i tyle

Kwiatuszku zapraszam! :-D I dziękuję :*

hej dziewczynym, przepraszam ale was nie nadrobię, nawet nie będę próbować.

Miałam ciężku weekend tzn. pracowity, jak głupia w sobote zawalałamm jak zaczęłam o 9.00 to o 18 siadłam dupą na kanapę. Krzyż bolał mnie niemiłosiernie, a w niedzielę, znowu od rana w garach potem goście, i tak miną dzień.
Dzisiaj jestem juz w pracy i zaleglości tyle ze nie wiem kiedy nadrobę, więc wpadłam się tylko przywitać.

Nadal męczą mnie hemoroidy i te moje "skurcze", w nocy mnie tki jeden złapał że nawet nie mogłam się przekręcić na bok i myslałm ze oczy mi wujdą, ale to tylko taki jeden bolesny był, reszte to prawie nie bolą tylko tez nmój brzuch sie strasznie napina.

Mam nafdzieje ze u was wszystko dobrze, pozdrwaiam ja pewnie w środę pojawię sie na dłuzej, i wstawie fotke brzuszka , a waże juz 70 kg czyli od początku już nabrałam 8 kg :-)

Hohoho! No ładnie kochana!! :-D 8kg... choć jakoś jak pokazujesz zdjęcia to nie widac tego! Ja przytyłam (od czasu kiedy waga przestała spadać a zaczeła rosnąć) jakoś z 6kg. Czyli brakuje mi 1kg sprzed ciąży :tak:

No właśnie się zastanawiam czy warto spróbować bo tak zwykle w sklepie jakoś omijałam. A mam chęć na jakiegoś nowego owoca.

A co do teściowej zważywszy na twe "uwielbienie" dla niej to jak lubi błyskotki to ja bym jej dała coś z biżu i mieć z głowy.

Mnie moja rozwaliła. Jak ja nie lubię być chora bo mnie ona wkurza wtedy tym tekstem. "eeee chyba już ci lepiej bo cię tak bardzo nie słychać żebyś kaszlała" wrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y: przecie jej cały czas nie ma na górze to raz a dwa że dopóki mnie bardzo nie ciągnie żeby kaszleć to staram się tego nie robić bo wtedy mnie ciągnie po dole brzucha. Ale toto nie rozumi :/ a jeszcze teraz och jak ona kicha. jeeeej

Taaa teściowa.... temat rzeka... a każda z nas je kocha :-D

Pyscek z wykresu to wygląda tak jakbyś dopiero wkraczała w faze wysokich temperatur :-) Oj faktycznie ten twój cykl płata figle :-p

A ja właśnie wróciłam do mamy! Zrobiłam odrosty i zaraz idę się zdrzemnąć bo ledwo siedzę.... odczuwam jednak te wstawanie o 4rano :sorry:

A ja właśnie odebrałam paczkę z poszewkami na pościel dla mojego brzdąca, którą kupiła moja mamusia :-) ale się cieszę! Chce ktoś obejrzeć???

Nikt nie chce to uciekam :-p jadę na to nieszczęsne lotnisko więc wrócę za jakieś 3 godzinki :/

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, ja juz po pracy, ufff i musze sie Wam pochwalic, bo jestem z siebie niesamowicie dumna, mam już dużą częsc prezentów światecznych :-) zawsze niestety zostawiałam to na ostatnią chwile ale w tym roku nie będe walczyc z tłumem i postanowiłam wczesniej o wszystkim pomyslec :-)
Jutro mam wizyte u gina, takze trzymajcie kciuki ;-)jak przed każda wizytą jestem strasznie zestresowana, najlepiej lubie byc po

Nala nooo to dumna z ciebie jestem :) ach to jutro mam nadzieję pochwalisz się :) ja wizyta dopiero za dwa tygonie :(

Magdalena pieronie dawaj jak wrócisz :p

Ja już doszłam do siebie po tym wymiotowanku, nawet tej mojej ogórkowej zjadłam. A mężuś kochany robi zakupy właśnie i dzwoni pytać na co mam ochotę :D ciekawe czy tego melona galie mi kupi :D

Iwasku weszłam sobie na tą stronę :) studniówka mi wychodzi w walentynki :D

Ostatnia edycja:
jestem :-)ugotowałam tę ogórkową,matko jak mi smakowała a wcześniej przed ciążą nie przechodziła mi przez gardło :-)

Ja też już jestem w trakcie robienia świątecznych zakupów,w przyszłą sobotę mam zamiar zakończyć ten proceder :rofl2:

laseczki, swego czasu któraś podawała link do filmu,życie przed życiem, czy życie po życiu -mogem prosić ponownie plisssss ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry kobietki!
Troche nadrobiłam a troche jak zwykle nie i z gory przepraszam jak którejś z Was nie odpisałam…

Gosiaczku witaj! Nie przejmuj się tak bardzo,pół roku to niewiele. A powiedz czy robiłaś jakies badania co mowi lekarz itd.?

Ika witam!

Atanku a co Ty choinke już ubrałas?:szok:

Magdalena komoda luksusowa i jaka tania:-)

Fifka,Neciuszka a Wy znowu o rzyganiu:-p

Fasola weno się podziel babo ta salatka:-D

łoo jezuu jak wieje,normalnie łeb urywa

witaj kochana! Jak byłam u lekarza powiadomic go o tym, ze zaczynam sie starac o dzidzie, to kazal mi zrobic grupe krwi, badanie na przeciwciala rozyczki i zoltaczki. Ogolnie to mieszkam w Holandii, wiec u gina bede dopiero znowu w przyszlym roku

Do góry