reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Toż to w końcu w domu :/ już więcej nie dam się na takiego coś namówić :eek: 35km w jedną stronę prowadzenia samochodu to nie dla mnie na dzień dzisiejszy!

A tu proszę foteczki! ;-)
Zobacz załącznik 411952to robione wczoraj - przymiarka z przewijakiem :-)
Zobacz załącznik 411953tutaj z poszewkami :-) prezent od babci :-p
Zobacz załącznik 411954 a tu z komodą w tle :-)

Troszkę ciasno, co? Ale jakoś da się wszędzie wejść i obrócić więc nie jest najgorzej :-p a to w sumie jest najlepsze rozwiązanie...

Ten filmik piękny! Ktoś miał rewelacyjny pomysł!

reklama
Fifcia zapodasz jeszcze raz fotkę komody? Jestem bardo ciekawa jakie cudo kupiłaś :-) A poranne mi się nie chce otworzyć ;-(

Magdalena - piękny pokój i wyposażenie dla maluszka!! :-D

Fifka to w koncu beda ubranka Synusia na swoim miejscu:-D
Agus to trzymam kciuki zeby Ci sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&
Madziu sliczny pokoik, aby tylko małego lokatora brakuja ale juz niedługo;-)
Atanku a widzialam wlasnie ze dzwonilas i ze Pyszczek pisal, przepraszam ze mialam nie aktywny tel... bede musiala sobie 3 tel zalatwic:tak:
a ja tez przyszlam zobaczyc moj suwaczek z 6 rocznica, ach jak ten czas szybko leci;-)

Dziękuje, jeszcze nie gotowe co prawda bo nad łóżeczkiem będą jeszcze piękne lokomotywy a na komodzie będą stały koszyczki wiklinowe z kosmetykami i akcesoriami dla malucha no i będzie siedział sobie piękny misiu :-)

Hej dziewczynki !! Ja już skończyłam 1 rozdział pracy więc mam troszkę czasu :D:D Zaniedbałam Was ;p

Pyscek czekam na wieści od Ciebie może w końcu będzie jakaś fasola!!
Aga fajnie ze wróciłaś !! :*
Magda super łóżeczko i pokój ! Pewnie że będzie Wam wygodnie az tak mało miejsca nie ma także myślę że będzie okej ! :) Najważniejsze że malucha będziesz miała blisko :-)
Gosiaczek widzę że Ty z Gliwic jak ja ! :)
Donia Iwasek wy już na końcówce !! Jak się czujecie ?Boicie się trochę porodu czy na luzie na razie ?

A mój @ się skończył 3 dni i po krzyku także nowy cykl czas zacząć:-)

Aga zdjęcie komody jest tu: http://srvimg07.tablica.pl/images_tablicapl/7347575_1_644x461/super-komoda-zdjecia_rev002.jpg

Magdalena super kącik! Bardzo podoba mi się pościel! Też na podobną poluję :tak: U mnie wszytko się ostatnio pomieszało... łóżeczko miało być też w sypialni ale jednak będzie w dużym pokoju i będziemy z maluszkiem spać oddzielnie... znaczy ja pewnie pójdę na kanapę do dużego pokoju... Maż strasznie chrapie i coraz bardziej widze, ze nie ma szans na spanie razem, bo ja teraz śpię w stoperkach w uszach... a przy dziecku będe musiała je wyjąć :sorry:

Madziulek, no nareszcie... bo teraz wszytko jest porozwalane po szafkach i trzeba bedzie to ogarnąć. :eek: A i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!! :tak:

Gocha to trzymamy kciuki za ten cykl!!! &&&&&&&&&

gochaa to trzymam kciuki, żeby był udany nowy cykl &&&&&&&&
W końcu musi się udać :tak:

Fifka komoda SUPER!! Dziękuję za fotkę :*

reklama
Do góry