• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzięki dziewczyny :D:D
A ja sobie właśnie zrobiłam domowy salon piękności :D Leże z maseczkami i mąż się ze mnie śmieje ;p;p Ale czasem trzeba sobie dogodzić :D
Fifka śliczna komódka :) W ogóle fajnie sobie urządzacie te kąciki dla maluchów ! :-)
Mam nadzieję że niedługo też będę się tym cieszyć !

Madziulu wszystkiego najlepszego w okazji waszej rocznicy :* Oby się takie wam powtarzały co roku :-)

Magdaleno śliczna ta poszewka, jak się dzieciaczek pojawi to zobaczysz jak zapełnisz wolną przestrzeń :-D

Magda a co lutka na wywołanie @?

Hah a ja się śmieje sama do siebie jak głupia! Młody okąpany, poszedł sam spać!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W związku z powyższym idę robić atak na łazienkę i lodówkę XD XD XD

Magda a konsultowałaś to z ginem? Od czego moze ci sie @ późnić? Moze ty i w ciąży? :-D
eee Fifcia, wiem że życzycie mi tego z całęgo serca, ale zawiodę Was.. w ciąży nie jestem u mnie owu nie było :-)
Madziulu wszystkiego najlepszego w okazji waszej rocznicy :* Oby się takie wam powtarzały co roku :-)

Magdaleno śliczna ta poszewka, jak się dzieciaczek pojawi to zobaczysz jak zapełnisz wolną przestrzeń :-D

Magda a co lutka na wywołanie @?

Hah a ja się śmieje sama do siebie jak głupia! Młody okąpany, poszedł sam spać!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W związku z powyższym idę robić atak na łazienkę i lodówkę XD XD XD

No ileż można na nią czekać po dobroci :-) na wywołanie na wywołanie..

wczoraj się z M. pogodziliśmy, oczywiście w łóżku... ale kurde no.. warto było :-) dziś się go pytam czy to,że leży bez piżamki to jakieś zaproszenie, przez zęby NIMFOMANKĄ mnie nazwał ;-) oszzz co za łobuz

Zaczęłam się dziś szprycować luteiną i aż mi ryjek wykrzywia od tego smaku :-D

Magd.a współczuję - znam ten smak (brałam tylko 5 dni, ale zapamiętam do końca życia).
Teraz jestem na dopochwowej i sobie chwalę ;-)

A ja dzisiaj dostałam moje testy owu. Są bombowe!! Nie ma kresek i domysłów. Jak jest skok LH to pojawia się uśmiechnięta buźka. Jak nie ma to jest puste kółko. Jak dla mnie rewelacja :tak: A do tego mam jeszcze 2 testy ciążowe. Również elektroniczne - pokazują napis "Nie ma ciąży" lub "Jest ciąża". Więc nie ma domysłów. I jest jeszcze taki bajer, że jak pokazują że jest ciąża to pokazują od razu, który tydzień. Kocham amerykańskie wynalazki :-):-):-)

UWAGA!!

Na Discovery za chwilę "CIEKAWOŚĆ: CUD NARODZIN" Fantastyczny program pokazujący ciąże od środka - co dziecko słyszy widzi, jak wygląda itp. Super!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry