Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

eee Fifcia, wiem że życzycie mi tego z całęgo serca, ale zawiodę Was.. w ciąży nie jestem u mnie owu nie było :-)Magda a konsultowałaś to z ginem? Od czego moze ci sie @ późnić? Moze ty i w ciąży?![]()
Madziulu wszystkiego najlepszego w okazji waszej rocznicy :* Oby się takie wam powtarzały co roku :-)
Magdaleno śliczna ta poszewka, jak się dzieciaczek pojawi to zobaczysz jak zapełnisz wolną przestrzeń
Magda a co lutka na wywołanie @?
Hah a ja się śmieje sama do siebie jak głupia! Młody okąpany, poszedł sam spać!!!
W związku z powyższym idę robić atak na łazienkę i lodówkę XD XD XD
Zaczęłam się dziś szprycować luteiną i aż mi ryjek wykrzywia od tego smaku![]()
A do tego mam jeszcze 2 testy ciążowe. Również elektroniczne - pokazują napis "Nie ma ciąży" lub "Jest ciąża". Więc nie ma domysłów. I jest jeszcze taki bajer, że jak pokazują że jest ciąża to pokazują od razu, który tydzień. Kocham amerykańskie wynalazki :-):-):-)