reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Weszlam na chwile a tu takie wieści ojoj Fifka trzymaj sie jestesmy Z TOBA MYŚLAMI TRZYMAM KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć :-)
Fifka trzymaj się kochana!!
Atanku - pomożesz mi? Zerkniesz na mój wykres i podpowiesz mi gdzie postawić linię - granicę pierwszej fazy? Bo z granicą wyższych temperatur muszę jeszcze poczekać prawda?

Hejo:)
Ma-g bardzo fajny kącik:) Zapewne wypełni się zabawkami i dzieciowymi gadzetami :)

Fasolko oj noce teraz sa dla mnie najgorsze a zwłaszcza perspektywa zwleczenia się z łóżka kilka razy w ciągu nocy. Bez poduchy bym chyba nie spała:baffled:

Naala cieszę się ze z maluszkiem wszystko ok:-) Zobaczyć to cudeńko na monitorze to faktycznie niesamowite uczucie!
Nie krępuj się badania przy męzu. Zazwyczaj lekarz każe stanąć koło głowy żony a dla faceta to duże przeżycie. Mój łezki wycierał;-)
Fifka poducha właśnie w tych końcowych miesiącach jest nieoceniona:) Później przyda Ci się do karmienia;-)
Ja kupiłam taką:
WIELOFUNKCYJNA PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL 170 CM (1882191511) - Aukcje internetowe Allegroi zamówiłam u tego dostawcy butelki,smoczki podkłady do przewijania i jeszcze kilka drobiazgów więc się opłacało.
Co do ruchów to to moje maleństwo rozrabia baaardzo dużo i tez nie liczę. Zreszta mam już zapisy ktg więc wszystko gra.
Fifko ten śluz ja też mam ale nie w takich ilościach jak opisujesz. LEć do lekarza i daj znać co i jak!

O masz! właśnie czytam nowości!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!! Niech maluszek jeszcze posiedzi.

Mnie dzisiaj zaskoczył Pan P. bo dostałam już prezent -aparat lustrzanke bo bardzo chciałam maluszkowi robić ładne foteczki;-). Zaskoczył mnie troszkę.

Fifka pozdrawia i dziękuje za kciuki. Siedzi na sali z 6cioma dziewczynami (dżisyys jak w wojsku), no jak pisała Necia, szyjka bardzo krótka, wody ubywają, na ktg zapisują się nieregularne skurcze ale Fifcia ich nie czuje. Z małym jest ok, ale też jest nisko ułożony, czyli tak jak na poród. Ale Kondradek się czorci, kopie, szaleje jak zwykle. Dostała leki na podtrzymanie, zostaje w szpitalu i jutro też będą ją badać i czekać na rozwój sytuacji.

reklama
Do góry