reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Witam Was :*
Fifeczko trzymaj sie Kochana, trzymamy &&&&&&&&
Fifeczko trzymaj sie Kochana, trzymamy &&&&&&&&
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Fifeczka trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak najlepiej i jak najzdrowiej &&&&&&&&&&&&&
Widze, że nowych wiadomości brak, zaglądne później.
Widze, że nowych wiadomości brak, zaglądne później.
Ostatnia edycja:
Hejo
Ma-g bardzo fajny kącik
Zapewne wypełni się zabawkami i dzieciowymi gadzetami 
Fasolko oj noce teraz sa dla mnie najgorsze a zwłaszcza perspektywa zwleczenia się z łóżka kilka razy w ciągu nocy. Bez poduchy bym chyba nie spała
Naala cieszę się ze z maluszkiem wszystko ok:-) Zobaczyć to cudeńko na monitorze to faktycznie niesamowite uczucie!
Nie krępuj się badania przy męzu. Zazwyczaj lekarz każe stanąć koło głowy żony a dla faceta to duże przeżycie. Mój łezki wycierał;-)
Fifka poducha właśnie w tych końcowych miesiącach jest nieoceniona
Później przyda Ci się do karmienia;-)
Ja kupiłam taką:
WIELOFUNKCYJNA PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL 170 CM (1882191511) - Aukcje internetowe Allegroi zamówiłam u tego dostawcy butelki,smoczki podkłady do przewijania i jeszcze kilka drobiazgów więc się opłacało.
Co do ruchów to to moje maleństwo rozrabia baaardzo dużo i tez nie liczę. Zreszta mam już zapisy ktg więc wszystko gra.
Fifko ten śluz ja też mam ale nie w takich ilościach jak opisujesz. LEć do lekarza i daj znać co i jak!
O masz! właśnie czytam nowości!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!! Niech maluszek jeszcze posiedzi.
Mnie dzisiaj zaskoczył Pan P. bo dostałam już prezent -aparat lustrzanke bo bardzo chciałam maluszkowi robić ładne foteczki;-). Zaskoczył mnie troszkę.
Ma-g bardzo fajny kącik
Fasolko oj noce teraz sa dla mnie najgorsze a zwłaszcza perspektywa zwleczenia się z łóżka kilka razy w ciągu nocy. Bez poduchy bym chyba nie spała

Naala cieszę się ze z maluszkiem wszystko ok:-) Zobaczyć to cudeńko na monitorze to faktycznie niesamowite uczucie!
Nie krępuj się badania przy męzu. Zazwyczaj lekarz każe stanąć koło głowy żony a dla faceta to duże przeżycie. Mój łezki wycierał;-)
Fifka poducha właśnie w tych końcowych miesiącach jest nieoceniona
Ja kupiłam taką:
WIELOFUNKCYJNA PODUSZKA DO KARMIENIA ROGAL 170 CM (1882191511) - Aukcje internetowe Allegroi zamówiłam u tego dostawcy butelki,smoczki podkłady do przewijania i jeszcze kilka drobiazgów więc się opłacało.
Co do ruchów to to moje maleństwo rozrabia baaardzo dużo i tez nie liczę. Zreszta mam już zapisy ktg więc wszystko gra.
Fifko ten śluz ja też mam ale nie w takich ilościach jak opisujesz. LEć do lekarza i daj znać co i jak!
O masz! właśnie czytam nowości!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!! Niech maluszek jeszcze posiedzi.
Mnie dzisiaj zaskoczył Pan P. bo dostałam już prezent -aparat lustrzanke bo bardzo chciałam maluszkowi robić ładne foteczki;-). Zaskoczył mnie troszkę.
Fifka pozdrawia i dziękuje za kciuki. Siedzi na sali z 6cioma dziewczynami (dżisyys jak w wojsku), no jak pisała Necia, szyjka bardzo krótka, wody ubywają, na ktg zapisują się nieregularne skurcze ale Fifcia ich nie czuje. Z małym jest ok, ale też jest nisko ułożony, czyli tak jak na poród. Ale Kondradek się czorci, kopie, szaleje jak zwykle. Dostała leki na podtrzymanie, zostaje w szpitalu i jutro też będą ją badać i czekać na rozwój sytuacji.
reklama
Podziel się: