reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się i ja :)
Dajcie spokój, ja wczoraj się tak zestresowałam, ze w gabinecie miałam ciśnienie, które wskazywało na szpital... na szczęście już jest dobrze. Niby się nie znamy, nie tak realnie a człowiek tak przeżywa... Z jednej strony fajnie, ale kurcze... nerwowo

reklama
fasolka: moja kolezanka jest w miarę spoko, tylko często zdarza się jej matkować, lub gadać że nie rób tego albo rób to, i w tedy mnie trafia bo mam swoją mamę i jak będe chciał radę to się do niej udam a nie od kogoś innego.

neciuszka: no ja też pisalam do fifki i nic, mioże później da znać

sika: bo tak jak piszesz w realu sie nie znamy ale ogólnie to ja czuję jakbyśmy się widziały z tysiąc razy :-), a fakt ze sie przezywa, jak z którąś coś się dzieje, ja do męża jeczę ze którejś z forum coś dolega i musi mnie słuchać ;-)
A ty masz juz przygotowaną torbę do szpitala ??

właśnie zjadłam całą miseczkę płatków owsianych z serkiem waniliowym i licze że mnie pogoni do kibelka, bo te czopy to nic nie warte

Cześć dziewczyny ja z takim pytaniem do was :-) może wy mi powiecie.Jak to jest jak się bierze tabletki anty i jak by się chciało być w ciąży to po jakim czasie od odstawienia można się starać ?? bo coraz bardziej się zastanawiam nad 3 bobaskiem :-) tylko nie wiem po jakim czasie od odstawienia tabl.mogę ?

Dziś już mam piękne :) a zaraz zbieram się na badania :) GBS muszę zrobic, a na to się czeka :)

Lamia, tak, ja torbę mam spakowaną od października, jak mi zmiękła szyjka

Wiktoria, teoretycznie radzą od 3 msc do pół roku, ale najlepiej skonsultować z ginkiem, i tak trzeba wcześniej jakieś badania porobić, cytologię choćby

Dzień doberek, a ja dziś byłam w laboratorium i mój portfel jest lżejszy o 90 zł :eek:
Widzę , że nadal nie wiadomo co z Fifką... miejmy nadzieję, że wszystko dobrze.

Dziś już mam piękne :) a zaraz zbieram się na badania :) GBS muszę zrobic, a na to się czeka :)

Lamia, tak, ja torbę mam spakowaną od października, jak mi zmiękła szyjka

Wiktoria, teoretycznie radzą od 3 msc do pół roku, ale najlepiej skonsultować z ginkiem, i tak trzeba wcześniej jakieś badania porobić, cytologię choćby

Aha dzięki

silka: a co to masz za badanie ?

wiktoria; ja nie wiem bo nie brałam nigdy tabletek, ale tak najlepiej do gina iść i się z nim skonsultować

magda_lena: hej kka co u ciebie, jak się czujesz ??

reklama
Ja muszę powtórzyć toxo, ale tak się boje kłucia, ze zwlekam, a w poniedziałek to już ostatni termin.
Lamiav moja to mi mówi np tak - " ło to 4 miesiąc, a ty, ze już tako grubo"
na co ja jej odpowiadam, ale ja za 5 miesięcy zacznę wracać do normy, a prawdziwy grubas zostanie grubasem. Dodam, ze ona jest wielkości orki, a czy rozumie o co mi chodzi to nie wiem bo tępa jest na maksa

odnośnie ciąży po tabsach, można się starać zaraz po odstawieniu, niby po 3 miesiącach organizm już wraca do normy. Ja zaszłam w 3 cyklu od odstawienia, a zaczęłam się starać w 2. Ważne, żeby wcześniej zacząć brać kwas foliowy.

Ostatnia edycja:
Do góry