reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A dzwoniłaś do swojego ginekologa w związku z brakiem okresu a kolejnym negatwynym testem?? Tak czy inaczej musisz kochana się do niego wybrać bo jeśli nawet nie ma fasolki to coś jest nie tak skoro nadal nie masz @...
Oczywiście mam z szczerego serca nadzieję, że tamte testy się pomyliły i brak okresu nie jest niczym groźnym ;-)

reklama
Sil- trzymam mocno kciuki! aby poród poszedł szybko i sprawnie :) Może już jest po? :)

Dziureczko: przez cały czas jestem z Tobą myślami..

Cieszę się,ze mamy też nową fasolkę w gronie :)

Dziewczyny, poronienia baaaardzo rzadko wynikają z tego,że przyszła mam o siebie nie dba.. w 90% są to źle poukładane hromosomy w kodzie genetycznym maluszka..i tyle..nie mamy na to wpływu..
Ja nawet brałam 3 miesiące przez ciażą kwas foliowy (CODZIENNIE) i co? i *****..jak coś ma się nie udać to chociażbyście z nogami w górze leżały to nic nie zmienicie..

Nie wiem czy tylko ja tak mam.. ale trochę mnie ten wątek przestał cieszyć :-( teraz znów się popłakałam.. ( oczywiście zwalam winę na luteinę !)

Sil trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ika gratulacje dbaj o siebie :-)

SIL &&&&&&&&& trzymaj się kochana

Nie tylko Ciebie Madziu. Myślę że w jakiś sposób stałyśmy się sobie mniej lub bardziej bliskie i trudno się nam pogodzić z pewnymi rzeczami . Nie wiadomo co napisać bo nic nie oddaje myśli i uczuć jakie się w nas kłębią dlatego tak tu cicho.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, poronienia baaaardzo rzadko wynikają z tego,że przyszła mam o siebie nie dba.. w 90% są to źle poukładane hromosomy w kodzie genetycznym maluszka..i tyle..nie mamy na to wpływu..
Ja nawet brałam 3 miesiące przez ciażą kwas foliowy (CODZIENNIE) i co? i *****..jak coś ma się nie udać to chociażbyście z nogami w górze leżały to nic nie zmienicie..

Martoocha napisała świętą prawdę. Poronienie w zdecydowanej większości przypadków jest niezależne od kobiety i jej dbania czy niedbania o siebie. Oczywiście w ciąży trzeba się oszczędzać, ale to nie ma wpływu na ewentualne poronienie... Martuś trzymaj się kochana :* Bądź dzielna, bo o Tobie też często myślę - tak jak teraz o Dziurce naszej kochanej :*

Mnie dziewczyny ten wątek też przestał cieszyć... :-( Może dlatego bo zżyłam się z Wami? I przeżywam jak coś jest nie tak... To takie niesprawiedliwe, że niektóre kobiety ronią... :-(

Sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bądź dzielna :*

Ika Gratuluję zycze spokojnych udanych milych 8 miesiecy :*
sil trzymam kciuki za szybki poród

a ja wrocilam z zakupow razem z produktami do lodowki wydalam 200zl kupilam nozyczki i cazki patyczki do uszu, kosmetyki do kapieli pampersy "Pampers" podkłady ceratkowe i 4 paczki chusteczek nawilzonych:-)ale jestem szczesliwa ;-)

Aga...ale masz wysoką tempkę

Atan ciesza nawet takie zakupy. Ja bym nie szalała z kupnem dużej ilości pieluch i chusteczek bo lepiej najpierw sprawdzić jak je będzie je tolerował maluch. Jeżeli będzie miał uczulenie trzeba kupic inne .

To co ja przezywam to jest niewspółmierne z tym z czym Dziurka nasza musi się zmierzyć :(
ogromnie jej współczuje:( i nie umiem sobie wyobrazić jej bólu..
Szkoda ze nie mozemy sie wszystkie spotkać i jej odwiedzic.po rozrzucane po świecie jesteśmy..

reklama
Powiem CI że ja nie umiem sobie tego nawet wyobrazić. Na dodatek jest sama....

Nie wiem co Wam napisać.
Nawet nie umiem klikać o sobie w tej chwili bo czuję że to nie na miejscu,nie wiem.

Ostatnia edycja:
Do góry