reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry wieczór... a ja dziś mam wieczór paniki :baffled: w nocy bolało mnie podbrzusze jak na okres, przed chwilką znów to samo uczucie, teraz dość często twardnie mi brzuch... ale stwierdziłam, że chyba wytrzymam do jutra a z rana jak się nic nie zmieni to dzwonię do ginekologa... oczywiście czy będzie dobrze jutro czy nie, zaraz z rana jadę kupić kapcie i koszulę nocną bo teraz mam takiego stracha, że jakbym musiała jechać do szpitala to nawet tego nie posiadam :/

Atanku ja też jutro jadę do apteki i kupuję całą resztę pierdółek, których mi brakuje dla maleństwa, czyli: waciki, patyczki do uszu, gaziki nasączone spirytusem, no i właśnie pampersy.

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena zadzwoń jutro do lekarza i dopytaj tak dla bezpieczeństwa.
Ja trzymam mocno &&&&&&&&&& żeby wszystko było ok :tak:

I uciekam już dzisiaj, bo troszkę zmęczona jestem. Do jutra :*

dla staraczek Amelkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

magdalenko trzymam kciuki &&&&&&&

pyscek co jest?

a smutno mi ... :-(
ciągle mam doła ...
i wqrza mnie mój organizm :-(
ja chce przestać się starać a mąż nie :-(

nie zanudzam uciekam ....

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki:-)
Pyscku tulasek dla Ciebie <TulasekdlaPyscka>
Niech mąż się stara, a Ty o tym nie myśl, odstaw testy owu i te inne pierdy i tylko wspaniałe luźne - częste przytulanko :-)

Ale miałam ciężką noc. Co się obudziłam i zasnęłam, to miałam ten sam sen. Trafiałam na sale tę przedporodową gadałam z dziewczynami, które już się przygotowywały i docierało do mnie, ze ja nie mam ze sobą żadnych rzeczy. Że ja w ogóle nie mam nic kupione, żadnych ubranek dla dzieciątka, żadnych podkładów po porodowych itp. szybko wychodziłam ze szpitala i leciałam na zakupy.
No i od wczoraj wieczorem ratuje się nospą. Wieczorem miałam jakieś wzdęcie, a dzisiaj mam taki dziwny ból w lewym boku, na linii miedzy pępkiem a żebrami. To na bank nie jest już brzuch tylko jakieś takie dziwne miejsce.

Ale tutaj cichutko i pusto

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry