reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
galaretki się skończyły :-), ale wiecie jakie ja jestem dziwadło. Zjadam galaretki z delicji, ale jak mam parcie na słodkie, a w szafce mam tylko ulubione galaretki mojego męża, to obliże je z czekolady, a środek wywalam bo mi nie smakuje. Albo jak jem ptasie mleczko to najpierw obżeram czekoladę, a później jem środek.Jak by galaretkę ktoś mi dał z delicji to wezmę za spód dziękuję![]()
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy mój mąż zawsze mówi, weź ryjku idź zjedz to ptasie mleczko tam za fotelem ( między komodą a fotelem) bo widok jest okropny - hahahahhaah
kwiatuszekq20
hehe a ja wlasnie robiad obie schabowego mi sie zachcialo
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
galaretkę zjadłam, też mówię, za mam spody z obwódką
a jutro to chyba wyprodukuje na obiad spaghetti

A ja własnie znalazłam gazetkę, którą dostałam w aptece jak ostatnio kupowałam witaminki i patrze a tam bon 10 zł do wykorzystanie przy jednorazowych zakupach powyżej 50zł :-) a dziś myślę, że jak wszystko kupie to na pewno wyjdzie powyżej więc zawsze jakaś zniżka :-) dobrze, że jej nie wyrzuciłam
zafasolkujęodzaraz
A ja nie mam weny jak usmażyć dzisiaj piersi z kuraka żeby były jakieś takie inny niż schaboszczaki i żeby pasowały do zielonego ogórka i smażonych ziemniaczków.
M
mineralnakocica
Gość
Lubie schabowe mniam a piersi z kurczaka uwielbiam 
kwiatuszekq20
dokladnie z piersi z kurczaka o tego sosik buraczki i ziemniaczki
reklama
zafasolkujęodzaraz
mineralna ja też, ale ja schabowe z kurczaka jem od piątku, a wczoraj jadł je ze mną mąż,a wiem ze u niego co jak co ale schabowy z kuraka 2 dni z rzędu nie przejdzie. Ale właśnie wpadła mi do mózgownicy myśl, ja zjem schaboszczaki, a Małżowi usmażę serek pleśniowy
Podziel się: