nalaa
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana ja nic nie chce mowic, ale mialam takie same objawy...i okazalo sie ze mam endometrioze...jezeli juz wykryli u ciebie torbiele to warto pod tym katem sie przebadac...endo bardzo utrudnia zajscie w ciaze, ja np musze pisac sie chyba na in vitro...takze badaj sie szybko, bo to choroba postepujaca a jak piszesz, ze to juz tak boli, ze do szpitala cie wzieli to mysle, ze to moze byc to...chociaz nie zycze, ale wole ostrzec...Dziewczyny wiem ze jestem tu nowa i az tyle sie nie udzielałam...
moze ktos mnie pamieta..
zaczelismy sie zdarac o dzidziusia... ale minely dni plodne i strasznie zaczał mnie bolec prawy jajnik w zeszłą sobote wylądowałam w nocy w szpitalu tak mnie bolalo, mysleli ze to wyrostek ale okazało sie ze mam torbiel na jajniku, wysłali mnie na polna oni stwierdzili ze mam torbiel ale mam czekac do miesiaczki moze zniknie... i odesłali mnie do domu..
zona mojego taty jechała dwa dni pozniej akurat do swojej ginekolog i wzieła moje wyniki badan ze szpitala , ona powiedziala ze nie powinni mnie wogole wypuszczac ze szpitala mialam bardzo wysoki poziom leukocytów i torbiel byl dosc duzy.
w czwartek pojechałam do mojej pani ginekolog ktora powiedziala ze mam czekac do miesiaczki ktora lada dzien powinna sie pojawic i przyjechac do niej na sam koniec miesiaczki bo jesli torbiel sie nie zmniejszy ani nic to jeszcze przed swietami bedzie musiala mi go wyciac.
i tak miedzy 4 a 6 ma sie pojawic okres.
wczorac czyli 4 rano jak robilam sniadanie nagle wzielo mnie na wmioty i fuksem zdarzylam do toalety.
wydaje mi sie ze to troche za wczesnie jak na ciaze co myslicie??
czekam na okres zobaczymy. co ma byc to bedzie...