reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Taaa teraz to w ogóle zero czegokolwiek... Jak ja mam odsłonięty pęcherz płodowy to przy najmniejszym obciążeniu mże pęknąć i wody mi odejdą a wtedy nie ma przebacz... synek wychodzisz
Chcę cały grudzień przeleżeć jak paralityk... Bo w styczniu to już pełny 8 miesiąc będzie, nowy rok itd... No same plusy, ale zobaczymy... Dzisiaj lekarz mówił że jak teraz zacznie sie poród to obojętnie gdzie będę w domu czy w szpitalu i tak już urodzę. A jako że blisko mieszkam to wole w domu leżeć...

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witaj fifcio martwilam sie prosze mi lezec!!!
mineralna nie szkoda ci psiaka dlaczego chcesz go sprzedac
mineralna nie szkoda ci psiaka dlaczego chcesz go sprzedac
M
mineralnakocica
Gość
Kwiatuszku nie chce sprzedac ale tak mi podnosi cisnienie ale nie sprzedała bym go ogłoszenie dałam pod wpływem emocji ... juz usunełam zapomniałam o nim poprostu
zafasolkujęodzaraz
Fifka napędziłaś nam stracha. Leż kobietko i wypoczywaj, już teraz składam Ci życzenia świąteczne żeby mały przyszedł w terminie <tulasek>:-)
Ooollcciiaaa
Hej ho!
Fifka oszczędzaj się
Oby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszku :*
Ael Wiktorek jest śliczny
Takie miny robi.... mmm... głosu nie słyszałam w ogóle
ale wystarczyło widzieć i się mordka cieszy
Sil &&&&&&&&&&&& Powodzenia
Mineralna jak dobrze Cie widzieć
żeśmy się martwiły o Ciebie
... Stresujesz się trochę porodem ??
Ponawiamy starania od grudnia
Proszę o dużo dużo fluidków 
Fifka oszczędzaj się
Ael Wiktorek jest śliczny
Sil &&&&&&&&&&&& Powodzenia
Mineralna jak dobrze Cie widzieć
Ponawiamy starania od grudnia
zafasolkujęodzaraz
trzymaj olcia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M
mineralnakocica
Gość
Olcia: ja wczoraj to myslałam że u siebie w łazience urodze takie miałam bóle brzucha i podbrzusza...ale ochłodziłam się bo zimno mi pomaga i polozyłam sie i w nocy wstałam aaah jaka ulga bo bez bólu
duzo Olcia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowe staranka
duzo Olcia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowe staranka
Magd.a
Uprzejmie donoszę, że znowu się Czarownicy Ael nie udało ( tak dla przypomnienia, jeszcze Ci grudzień został na zaczarowanie
) :-* i jutro przyjdzie @ ;-) już mam plamienie :-)
a miałam takie fajne plany na jutro miałam odziać tylko czapkę mikołajową i ubrać się w bitą śmietanę, ale wystający sznurek albo pielucha uroku mi nie dodadzą, więc plany się "rypły"

a miałam takie fajne plany na jutro miałam odziać tylko czapkę mikołajową i ubrać się w bitą śmietanę, ale wystający sznurek albo pielucha uroku mi nie dodadzą, więc plany się "rypły"
reklama
Ooollcciiaaa
Dziękuje
mam nadzieje ze pomogą
Mineralna a imie dla córeczki już macie ??
Zafasolkuję a Ty jak się masz??
Magd.a haha
nie mogę...
szkoda że @ idzie bo fajny prezent mikołajkowy byście mieli 
Mineralna a imie dla córeczki już macie ??
Zafasolkuję a Ty jak się masz??
Magd.a haha
Podziel się: