reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka dzięki... z bluzki jestem bardzo zadowolona :-) a co do teściowej to my tak z dziewczynami tutaj podejrzewałyśmy, że tak będzie...
wiadomo, że ona nie chce źle ale możesz jej powiedzieć, że przecież wyprawkę możesz też kupić przez internet a przynajmniej będziesz mogła SAMA wybrać 

zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja szukam sukienki, bo moje robią się przymaławe, a muszę coś na siebie w święta wrzucić.
moja znajoma poleca bardzo zakupy przez ten sklep..podobno przysyłają gratis a materiały są wysokiej jakości.. http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena ja wyprawkę zamawiam przez internet a czego nie zamówię to mąż kupi. Boże toż ja nie samotna matka... a tak mnie traktuję... heh bardziej chodzi o to, ze ustwia mi wszytko w domu...mówi co mam zrobić z ubrankami, że mają być w reklamówkach (że jak?
) gdzie powinno łóżeczko stać itp... ja i tak zrobię po swojemu, ale jej gadanie doprowadza mnie do szału...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Hahaha no moja teściowa strasznie się wtrącała jak w zeszłym roku w styczniu kupiliśmy naszą sunie... Olaboga dosłownie woda sodowa jej uderzyła do głowy!! wszystko wiedziała najlepiej, mówiła mi jak ją karmić i ile razy, jak ją uczyć robić siusiu na dworze i tym podobne :/ myślałam, ze szłau dostanę i aż się bałam co to będzie jak będę w ciąży ale na szczęście nie jest źle. Raz tylko się odezwała, że nie powinniśmy tak szybko kupować łóżeczka ale i tak zrobiliśmy po swojemu, przyszła zobaczyć i nic nie powiedziała
jeszcze się zobaczy jak już mały będzie na świecie ale póki co nie narzekam.
Fifka a Ty też się nie denerwuj tylko zastosuj system słuchania "tu wleci, tam wyleci" ;-) niech powie co jej leży na sercu a Ty i tak zrobisz po swojemu :-)

Fifka a Ty też się nie denerwuj tylko zastosuj system słuchania "tu wleci, tam wyleci" ;-) niech powie co jej leży na sercu a Ty i tak zrobisz po swojemu :-)
M
mineralnakocica
Gość
Kobitki wiecie moze na której stronie jest filmik na forum dziewczyny która nagrała filmik jak dziecko w brzuszku sie rusza?
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
ale którejś z Naszych dziewczyn?? Bo wiem, że taki filmik nagrywałam kiedyś ja i Fifka...
reklama
M
mineralnakocica
Gość
Tak tutaj na forum gdzies na jakies stronie na tym wtku widziałam i szukam ale jakos nie moge znaleśc jaośc koniec listopada poczatek grudnia to bylo
Podziel się: