reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mi przyniósł ten straszny pan moje ulubione ciągnące krówki :-)
Wiecie co, ja dzisiaj rano wstałam z przeświadczeniem, ze jest środa i tak pięknie mi się dzień zaczął. Ale jak zaszłam do pracy i dotarło do mnie przy podpisywaniu listy obecności, ze jednak zabrnęłam z tym tygodniem za daleko, to myślałam, ze się rozpłaczę.
A tak mi się chce spać :-(

Ostatnia edycja:
Wiesz co.. to jest sytuacja niezręczna, bo wejdą mi do mieszkania, podobno awizowali ale że matka mojego taty mieszka piętro wyżej to wyciągała te awiza, więc miałam czas na odwołanie teraz mi wejdą do mieszkania.. :/ więc wolę iść na ugodę i to spłacić powoli niż,żeby mi cokolwiek z mieszkania wynosili.

reklama
Do góry