reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień doberek!!
Neciuszka piękny prezent!!! Dziękujemy :-)

Fasolka no to gratuluje pierwszych ruchów :-) zobaczysz jak teraz poleci...

Magda no to współczuje ale z tego co sie orientuje to jeśli to faktycznie długi ojca a przyszło je spłacać Tobie to musiała być wydana jakaś decyzja... zazwyczaj na odwołanie od decyzji ma się miesiąc od doręczenia jej. Jeżeli nikt nic nie odebrał a było awizo to jako datę odbioru przyjmuje się datę pierwszego awiza + 14 dni , więc zależy kiedy to przyszło bo może jeszcze masz czas :-p
tak przynajmniej jest wg Kodeksu Postępowania Administracyjnego :-p

reklama
ma_g narazie nie ma co gratulował, bo może to tylko moja wyobraźnia zadziałała. Bo tak bardzo się martwię o dziecko, ze mnie psychika oszukała :-)
Ale, aż się maż ze mnie śmiał bo leżałam prawie bez zmiany pozycji całe 40 minut i słowem się nie odezwałam tylko macałam brzuchalka ;-)

Ostatnia edycja:
Fasolka ja robiłam identycznie, mało tego! Ja do dziś tak robię ;-) mimo, że powinnam już mieć dość tych kopniaków ale zawsze mi to sprawia taką frajdę, że szkoda gadać! Jak tylko zaczyna się ruszać to odkrywam brzuch i obserwuję :-) a jak jestem w towarzystwie to mam ochotę krzyknąć, że mój syn wierzga w brzuszku, żeby wszyscy wiedzieli :-p

czesc dziewczynki!! a ja dostalam dlugopis piekny od Mikolaja...wlasnie taki chcialam:-)
musze wam cos napisac...zrobilam pierwszy krok i umowilam sie na wizyte w klinice leczenia nieplodnosci...ufff...az sie spocilam jak to wszystko robilam. 15 grudnia o 9.40 cala Polska zaciska kciuki za mnie, zabaczymy co z tym in vitro...

Miq podobno spadek tempki przed owu jest normalny :)
Też miałam drobny spadek ;-)

A tak w ogóle kobitki dzień doberek :-)

czesc kochane klaniam sie :):-)

Fifciu kochana ciesze sie ze w domku juz jestes i w dwupaku :) oby maly siedzial jak najdluzej ci zycze na mikolajki :-)
ja sie dzis powoli pakuje wiec malo co bede ale bede uwazac na siebie zeby zaduzo nie robic:zawstydzona/y:

reklama
Do góry