reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję może już nawet poznasz płeć :-D Gratuluje ruchów!

Magda no to ładnie... Heh nie ma to jak mieć nie odpowiedzialnych ludzi w rodzinie za których musimy cierpieć...

Lamiav nie odpisałam na smsa bo nie mam już pieniążków :zawstydzona/y: Dziękuję za miłe słowa :*

A ja dzisiaj wstałam lewą nogą... wszystko mnie boli... całą buzie mam spuchniętą... język usta... nie wiem co to jest.... głowa boli przez ciśnienie... oj do dupy dosłownie... tylko rdość taka ze mały się kręci i dzisiaj mogłam dać mu klapsa w pupę bo tak pięknie ją wypią (chyba mu się spodobało bo nie chciał schować) :-D

Niedługo nakręce filmik co ten mój mały wyczynia... Bo to jest dosłownie paranoja :tak:

reklama
Olcia: chciał jechac ale nie mógł w tym czasie był na 3 dniowej konferencji ogólnopolskiej była ona bardzo wazna nie mógł sie urwać.
I chwała bogu że tak krótko uważam że pytania nie były na temat i dlatego producent to wyciął
Karla: rozmowy w toku

a jaki wczoraj byl temat programu??:)
hahaha ja bylam kiedys w programie uwaga i niestet prawie tylko mnie i moje gadanie pokazywali:) hahah cała szkola o mnie gadała:) wszyscy mowili ze jestem gwiazda i wogole hahaha to bylo w gimnazjum:)

Mój facet mógłby być moim ojcem.

Ale ja przeraożona jestem że tak wyszłam wyglądam kompletnie inaczej na zywo ahhh masakra

No mały się strasznie rozpycha! Powiem wam ze po tym tygodniu w szpitalu,nie wiem czy to te sterydy czy co...ale mały przeszedł tak ogromny krok w rozwoju ze szok! :szok: Mały zaczął reagować na każde moje słowo... milić się by go dotknąć, bawić się moją ręką leżącą na brzuchu...

fifcia bo maly sie pzygotowuje zeby byc juz na swiecie

kurde teraz szyjke mamjuz prawie na wylocie wiec wiem ze juz napewno sie nie udalo w tym cyklu

Ubrałam sie cieplutko bo na cmentarzu pewnie zimno bedzie

Fifka, odpoczywaj, a jak zechcesz z łózka wstać to koniecznie najpierw noga prawą :-)
Niestety dzisiaj jest jakiś kiepski dzień. Ja się niby w nocy wyspałam, a ziewam jak bym była na nogach ze 3 doby.

Fifka on na bank jest bardziej rozwinięty niż by tygodnie na to wskazywały. Sterydy jednak robią swoje. Ale przynajmniej plus taki, ze jak zaszaleje i zechce szybciej się z Tobą przywitać to będzie w 100% gotowy na samodzielne egzystowanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka: oszczędzaj sie wiesz żeby mały chociaz jeszcze 4 tyodnie zaczekał. Moja mała jest grzeczniutka :) Nie kopie mocno jest delikatna nigdy mnie w żebra nie skopała same przyjemności. chciałam też nagrać filmik jak się rusza ale ona przewaznie tylko w czasie jazdy samochodem sie rusza ^^

Zafasolkuje: ja tak się wczoraj czułam a dzis rewelacyjnie chociaż mama mnie obudziła swym telefonem a mnie sie tak dobrze spało myslałam że ja udusze.

Do góry