reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Danao: naprawde wyczekiwaliście mnie nie możliwe czasami miałam wrażenie że jestem wam tu zbedna pisze a nikt na me wiadomości nie odpisywał... a tak ogólnie to same problemy z teściową jak mój jest to jest inna a jak jestem z nia sama to zmienia sie w czarownice. wyobrazcie sobie idzie wigilia i pytam co swietami jak to robimy a ona z tekstem " ja to moge kupic zwykla rybe ziemniaki i sałatka i tyle jej wystarczy"" mówie lubie barszcz z uszkami a ona no to ewentualnie moge zrobić dla ciebie ten barszcz.
No ej ...sory spodziewałam sie ze skoro jest grubo po 60 to swieta sa wazne dla niej jest taką zagożała katoliczka od rana do nocy słucha radia maryja itd a ona z takim tekstem.

Mówie jej jak moja mama kapie mego braciszka i mówie ze juz tak małego kapałam i mała bede tak kapac a ona zwariowałas dziecko sie w 2 osoby myje jeden trzyma drugi myje no szok a co ma zrobic matka samotnie wychowujaca dziecko po sasiada lecieć?

Ja dwa dni temu to myslałam że urodze miałam taki ból brzusza i pod brzusza że szok :) Bardzo bym chciała przenosić do stycznia ale to nie odemnie zależy :)

Fasolka ty to marsz na el quatro jak to mawia mój szwagier jak tylko skończysz ten przetarg. A ja mam przegląd i usg pewnie bo nie miałam ostatnio. napiszę ci bo ja nie wiem czy będę tutaj wcześniej niż jutro potem.

danao wiem, że rozum jedno serce drugie. ale zobaczysz jeszcze wszystko będzie dobrze :*

Neciuszka z tobą mogę mieć przerąbane :-D Jakoś wcale mnie to nie straszy ;-)

Zjadłam sobie płatki na mleku bo są miękkie, jeszcze bym coś zjadła... ale kurcze nie wiem co... bo wszytko co teraz jem sprawia ból... mama ma mi po południu przywieść Dentosept na te moje opuchnięcia... może pomoże...

ja sie powinnam zabrac za sprzatanie i pisanie prac do szkoly bo na weekend 4 musze oddac, masakra jakas...:/
tak mi sie nie chce ich pisac:(

reklama
Mineralna spuchło mi wszytko w buzi,.... usta, język dziąsła... boli jak diabli... Nie wiem od czego... wczoraj najadłam się kapusty kwaszonej to sobieto strasznie podrażniłam a teraz cierpie... już w szpitalu czułam ze coś sie dzieje... to pewnie przez te leki...

Do góry