reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ojoj dziekuje ;* a mi zostawił perfum skarpetki ptasie mleczko truskawkowe kalendarz adwentowy z czekoladkami puzle (bombka) fajowe ;-) łosia pluszowego ;-) bedzie dla Amelki;-)
dziekuje i wzajemnie ;-)Witam
Życzę wszystkim mnóstwo Mikołajkowych niespodzianek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&czesc dziewczynki!! a ja dostalam dlugopis piekny od Mikolaja...wlasnie taki chcialam:-)
musze wam cos napisac...zrobilam pierwszy krok i umowilam sie na wizyte w klinice leczenia nieplodnosci...ufff...az sie spocilam jak to wszystko robilam. 15 grudnia o 9.40 cala Polska zaciska kciuki za mnie, zabaczymy co z tym in vitro...
witam sie i melduje sie ze mam l4 do 9 stycznia i dzis ide zawiesc im l4 i ostatnie godzinki im pomoge w pracy bo dzis 3 stomatologow i wiem ze se nie poradzi ale od jutra mnie niema a dzis tylko do godziny 19 bede jak stomatolog ;-) a lekarz powiedzial ze rosnie i dal skierowanie na ktg a i tak pani elektrode przylozyla i slyszalam 162 uderzenia miala ;-) wiec 9.1.12 bede miec pozadne ktg ;-)
zjadłam juz obiadek i wczesniej bylam w syperfarm kupilam dla Amelki tasiemke do smoczka lovi termometr w smoczku podklady dla mnie poporodowe a gdy ma sie karte life to sudocrem kosztuje 16,99 za 125g ;-) tez kupilam ;-)
milego dzionka do wieczorka chyba ze przyjde i pojde spac ;-)

Ostatnia edycja:
M
mineralnakocica
Gość
Współczuję... mój gin jest zdziwiony że stopy mi nie spuchły że plecy nie bolą jest w szoku normalnie...
KTG nigdy nie miałam robionego to badanie trwa troche czasu a ja tylko mała słysze jak usg robi mi i w gabinecie przez około 30sekund ;/ chciała bym by mi zrobił bo chce sobie nagrać bicie serduszka.
a tak wogóle jak kija ci ten piekny okres Atanku ?
KTG nigdy nie miałam robionego to badanie trwa troche czasu a ja tylko mała słysze jak usg robi mi i w gabinecie przez około 30sekund ;/ chciała bym by mi zrobił bo chce sobie nagrać bicie serduszka.
a tak wogóle jak kija ci ten piekny okres Atanku ?
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Mienarlna pracuje w urzędzie gminy, ale jestem inspektorem ds gospodarki przestrzennej i planowania przestrzennego, a w to wchodzi zakup i sprzedaż nieruchomości. I właśnie mam za zadanie sprzedać kawałek działki, a z tym się wiąże zrobienie przetargu.
I do tej pory planowałam pracować do ukończenia około 30 tygodnia, ale dzisiaj zmieniłam zdanie i liczę, ze się wyrobię z przetargiem do 26 tygodnia czyli do końca stycznie
Nie miałaś KTG? Chyba jest to trochę dziwne.
Mój lekarz robi KTG przed każdą wizyta od 30 tc.
I do tej pory planowałam pracować do ukończenia około 30 tygodnia, ale dzisiaj zmieniłam zdanie i liczę, ze się wyrobię z przetargiem do 26 tygodnia czyli do końca stycznie
Nie miałaś KTG? Chyba jest to trochę dziwne.
Mój lekarz robi KTG przed każdą wizyta od 30 tc.
Ostatnia edycja:
M
mineralnakocica
Gość
Znaczy co wizyte mam jakimś aparatem sprawdzane czy serduszko bije i słysze je ale żebym leżała i miała ktg robione i idzie taka kartka z wydrukiem to nie ...
Jak od 30tc skoro masz 18 tydzien ciazy dopiero
Jak od 30tc skoro masz 18 tydzien ciazy dopiero
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy ale wiem, ze tak robi bo wiele moich koleżanek u niego rodziło, lub rodzi w najbliższym czasie. Zresztą przed gabinetem ma wypisane kolejne badania które wykonuje rutynowo w zależności o tygodnia ciąży.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
w skrucie nogi puchna mam jakas infekcje w organizmie nie wie jaka ... cisnienie pod obserwacjaq bo skacze i mam tabletki tarczyce co miesiac sprawdzamy biore tabletki lapia mnie skurcze łydek dlatego przepisał mi potas i magnez w ednym 3 razy dziennie i okraglutka jestem ;-) coraz ciezej sie chodzi czasem mala na cos uciska i trace noge i jest niebezpiecznie.. a tak to si ;-) zmykam do pracy zawiesc l4 i kilka godzinek popracowac ;-)
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy Atan czyli ogólnie rewelacja ;-)
M
mineralnakocica
Gość
Ja mam przyjśc 15 grudnia jak nie urodze na wizyte i pewnie 19 na usg mnie zabierze ;/ zastanawiam sie czy mówić mu że nie będę u nas w szpitalu rodzić. Ostatnio mam tyle problemów że nie wyrabiam nawet nie mam komu sie wyzalić jedynie tutsj na forum i z moim o problemach pogadac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zafasolkujęodzaraz
Mineralna a co się dzieje? Co masz za problemy, opowiadaj co Ci leży na wątrobie - oprócz macicy oczywiście ;-)
Podziel się: