reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też uciekam spać bo jakoś tak głowa mnie boli a poza tym chciałabym jutro troszkę wcześniej wstać niż dzisiaj... Dobranoc bebolki! "Mam nadzieję, ze ja i reszta dziewczyn, które miały dzisiaj doła będą się jutro stanowczo lepiej czuły psychicznie! Dla mnie te 4 tygodnie będą chyba trwały całą wieczność!
Dobranoc! :*

reklama
Ja też zmykam lulu!

Dostałam dzisiaj płyn do prania Lovela i jutro popiorę ciuszki. :tak:Znaczy pralka upierze i później z mężem je rozwiesimy do wyschnięcia. Dzisiaj już dałam sobie spokój bo i tak za dużo robiłam. Więc jutro powinien mi humor bardziej dopisywać. :-D

Dobranoc ;*

Boże kochany nie wiem dlaczego ale nie mogę przestać się śmiać ... :D Tak czytam i czytam te posty i widzę " mineralna pokazuj brzuchola" mineralna że ma z cycuchami a wy żeby usunęła a tu bach i brzuchol z cycolami :D Swoją drogą to zdjęcie i figura jak z okładki :)

O a ja tu przychodzę a wszystkie idą !:(

Ael jak tam się ma Wiktorek?? :D Rośnie Ci jak na drożdżach :D Dobre mleko masz :p

Fifka i magdalena ajćć bo wszystkie przyjedziemy i dupki skopiemy ! Odpoczywać a nie pranie sprzątanie prasowanie!

Oj Olciu rośnie rośnie, prawie w oczach, dziś już też odrzuciłam jedną bluzę bo za mała...co parę dni odstawiam już za małe ubranka i się przerażam...

Dzień dobry... :sorry2:
Coś dzisiaj słabo widzę ten mój dobry humor... małż mnie obudził jak się szykował do pracy i nie mogę zasnąć, leżę i rozmyślam nad wszystkim. Jak ja już chce styczeń bo ta moja ukochana ciąża zamienia się w koszmar! Wolałabym mieć małego już przy sobie i wiedzieć, że nie zrobię mu krzywdy tym, że wyjdę z domu :confused2:
tak chciałam sobie pomarrudzić od rana i Wy jesteście ofiarami :-p

reklama
Aaaaa a ja obudziłam się w zaje*istym humorze!!!! :-D Normalnie zaraz eksploduję w łóżku!! Dzisiaj mój mąż będzie odmalowywał naszą sypialnie i....JA NAMALUJĘ W KĄCIKU KONRADA OBRAZKI!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wymyśliłam,ze skoro będzie stało łóżeczko safari to nad łóżeczkiem i komodą namaluję Dżungle!! :shocked2: łóżeczko przyjdzie jakoś po weekendzie więc kącik będzie już skończony!

Do góry