reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek bo taka prawda!! Jesteś szczuplutka, naturalna i masz piękna pogodną buzie... to nie samo słodzenie! Poważnie jesteś w moim typie :-D Ale spokojnie jestem w 100% hetero :tak:

reklama
chodźcie wszystkie i skopcie mnie OOO !!! daje się skopać ... :-p
której pierwszej tyłeczek wystawić do kopniaczka ?? :-p

hihi ... spoko Fifciu :-) możesz być moim formułowym partnerem hahaha ... żartuje :-p

Ostatnia edycja:
Pyscek mojemu Konradowi :-D On uwielbia kopać jak cos się do brzucha przystawi :tak: On będzie miał radochę a ty nauczkę :-)

Hahaha to co od teraz Pyscek jesteś też moją żonką? :-D

Uuuuu to u nas było "spokojnie". Krew nie poła się nigdy :-D
Choć raz jak zostałam pod opieką starszego brata, bo rodzice musieli gdzieś wyjechać, to pamiętam że jak poszłam do łazienki to źle się poczułam i zemdlałam. I tak niefortunnie upadłam uderzając o wannę - wtedy krew się polała, a brat miał niezłego stracha...

U mnie raczej na dokuczaniu się kończyło. Czasem na siniakach ;-)

Pyscek mojemu Konradowi :-D On uwielbia kopać jak cos się do brzucha przystawi :tak: On będzie miał radochę a ty nauczkę :-)

Hahaha to co od teraz Pyscek jesteś też moją żonką? :-D

oki daje się skopać Konradkowi :-D a co niech ciotkę skopię :-D
pewnie mogę być Twoją żonką :-D

Aguś jak Ty zrobiłaś że wykres masz pokazany w pasku a ja tylko link :(

Ostatnia edycja:
Ja idę dziewczęta spać :-) zaciążone mają uważać na siebie, Aelka ma się tam o następnego nie starać dzidziola :-p a reszcie owocnej nocy :-) ja jestem "Bloody Maggie" więc mogę cmoknąć jedynie faceta, ale coś grzeczny jest jak mam @ nie wiem czemu :-p chyba się boi,że kobieta z @ jest nieprzewidywalna :-p

reklama
hej dziewczynki, melduje sie ze zyje. Jestem juz w Belgii i staram sie jakos urzadzic, na razie jest kiepsko, jeszcz sie nie przeprowadzilismy i nie mamy internetu. Strasznie jestem ciekawa co u Fifki? czy wszystko w porzadku? a jakies nowe fasolki? ktos mnie poratuje informacjami?

Do góry