ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka no mi się brodawki powiększyły! A jeśli chodzi o sutki to ja zawsze miałam takie małe i szczerze nie wiem czy nie będzie ciężko u mnie z karmieniem... chociaż bardzo być chciała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pobierzesz leki stymulujące i zobaczysz jak szybko zajdziesz! To powód do radości nie smutku! Wiesz już co ci jest! A co do jajnika to CLO też to naprawi. Po prostu rosną na jajniku pęcherzyki owulacyjne, ale jako ze jest za mało hormonu nie pękają i nie rosną do odpowiednich rozmiarów.
Położna mówiła że sa bardzo dobre do karmienia.
Wiem ze jeżeli ma się "niewystające sutki" to podobno trzeba je rozciągać i masować (np gąbką pod prysznicem) to stymuluje je do rozciągania żeby mały miał za co później złapać.A co do jajnika to CLO też to naprawi. Po prostu rosną na jajniku pęcherzyki owulacyjne, ale jako ze jest za mało hormonu nie pękają i nie rosną do odpowiednich rozmiarów.
Pewnie jak pójdziesz na monitoring cyklu to dostaniesz też duphaston (często dodają do CLO) To hormon progesteron który utrzyma ewentualną ciąże ;-)Wiem kochana :* Aga jak będziesz miała jeszcze pytania to pytaj! Ja taka jestem ze jak coś mnie tyczy to musze wszytko wiedzieć i stąd mam sporo informacji na temat tego CLOPewnie jak pójdziesz na monitoring cyklu to dostaniesz też duphaston (często dodają do CLO) To hormon progesteron który utrzyma ewentualną ciąże ;-)
Atan u mnie na razie nie leci... i nie sprawdzam i nie ciskam bo podobno stymulowanie i dosykanie piersi też poród może wywołać... Na razie ja jak jajko jestem...