reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifciu to nie wiem niestety bo żadna z tych które miały razem ze mną badanie nie miały skurczy:sorry2: ale gdyby coś było nie tak to by Cię nie wypuścili.

Neciuszku....sorka:-)

reklama
Zafasolkuję dokładnie :tak:

Tu mój wynik KTG i te "dziwne skoki"
P1060900.jpg
W szpitalu napięcie macicy utrzymywało się zawsze koło 20... i było w miarę "prosto" a dzisiaj :szok:

Iwasku oni mówili ze to jest w normie, więc nie to ze się przejmuję. Tylko taki dla mnie to dziwny wynik...

Oj Iwasku no nic nie szkodzi ;)

Ja ciekawa jestem jaki upominek mąż dostanie od księdza. Wisi kartka że po Wigilii zakładowej zaprasza po upominki.

Fifka dzięki tobie wiem jak wygląda wydruk ktg :D widzisz i walor edykacyjny :D

Hahah Netka to od razu ci objaśnię! - Górne schodki to serduszko małego, pokazuję w jakiej częstotliwości bije. te takie ciemne kreseczki pod spodem to częstotliwość ruchów. Każda kreseczka to jeden ruch (mały zawsze wali bo nie cierpi KTG) A na dole te schodki to skurcze macicy. Jak macica jest spokojna wygląda to mniej więcej tak jak początek tego wykresu:
1111yg0.jpg

Dziewczyny właśnie maleństwo po raz pierwszy kopnęło! Boże jakie to uczucie wspaniałe :-D pojutrze idę do gina na usg :) Mam nadzieję, że dowiem się jaka płeć :)

witam melduje ze zyje spalam dzis duzo lepiej tylko 3 razy wstawalam ;-) ale potem do 3 spalam i teraz was nadrobilam ;-) ale musze isc sie umyc i zjesc cos ;-)

witam nowa staraczke ~~~~~~&&&&&&

kwiatuszku bez staniczka duzo lepiej ;-) laska z ciebie ze hej ;-)

iwasku dobry kawal ;-)

fifka nieznam si na ktg bo mam dopiero w styczniu...

mili ja mialam na poczatku ciazy tsh wysokie a teraz caly czas walcztymy z ft3 albo ft4 bo tsh w normie .

reklama
Do góry