reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

~hyhyhy Iwasek masz szansę ;-)
Neciuszka jak Ty mówisz, ze Twoi stary placek zjedli to poczytaj to. Ja stary suchy chleb zalałam wodą żeby zmiękł i kurom lepiej się szamało, a moja teściowa odlała tę wodę, przelała chleb ciepłym mlekiem i skomentowała, ze ona zje ze smakiem bo lubi drobionkę.

reklama
laki wklejam fotke prosze sie nie smiac:)
czekam na szczsrosc do bolu
fifcia trzymam kciuki
iwasku kochana płodna płodna była ale czy pozytywnie hehe
Zobacz załącznik 418049

Ależ laska z ciebie!! :szok: Bez stanika zdecydowanie lepiej :tak:

no juz tak nie słodzcie tez wlasnie mysle ze zaloze bez stanika albo poprostu poszukam jakis cienki zeby tylko lepiej sie trzymalo zeby jej nie zgubic w tancu bo z mezulkiem lubimy szalec heh jeszcze czekam na czerwone buciki o takie Czółenka BALOWE WIZYTOWE szpilki obcas10cm 36 (1983492870) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczne! No no no... olśnisz tam wszystkich! ;-)

Widoki ciekawe a nie afera.

Posmarowałam sobie usteczka kremem nawilżającym o smaku i zapachu czekoladowym :D która chce buzi :D

Buzi!!! :*

Schodzę teraz na dól miseczkę oddać bo coś brałam z dołu i patrzę co oni jedzą. A oni jedzą placki ziemniaczane które ja do wyrzucenia dałam kurom bo z soboty do dziś leżały sobie nawet nie w lodówce. No bez przesady nooooo :wściekła/y: i jeszcze do mnie czego wyrzucić chciałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mój komentarz: żebyście się czasem nie pos.rali po tych plackach i wyszłam bo nie mogę po prostu

A to mój futrzakos :)

Zobacz załącznik 418141

Hahah najważniejsze że Tobie tego nie dali zjeść :-D A ich najwyzej przeczyści! Bo co jak co, ale ziemniaki gotowane/pieczone po 24 godzinach zaczynają wydzielać trudjace sybstancję...

A chomiczek cudny!!

Naciuszka a co się stało ?

chce któraś piernik własnej roboty :p?

Ja chce!!!!! :laugh2:

Witam Was.Jestem tu nowa.Pomozcie prosze,dajcie nadzieje.
Staramy sie z mezem o dziecko 3 lata.Ja mam PCO,on wyniki wszytskie w normie.4 inseminacje za nami -zadna nie udana.Podeszlismy do in vitro.Mialam 7 oocytow,jego nasienie dobre.3 oocyty zaplodnione zostaly poprzez ICSI ,pozostale 4 normalna metoda.Zaplodnil sie TYLKO 1 zrobiony ICSI ale byl uposledzony genetycznie.Pozostale 6 nawet sie nie zaplodnilo!!!
Powiedzcie dlaczego tak sie stalo???Czy to znaczy,ze nasze komorki nigdy nie beda w stanie sie polaczyc????????????

Nie znam się na tym... myślę ze powinnaś zapytać o to lekarzy... Ale w każdym bądź razie witam cię bardzo serdecznie i zaciskam kciuki zeby wam się udało!! :tak:

No ja już po KTG. Nie mam zielonego pojecia jakim cudem... ale podobno jest dobre (chociaż linia frówała między 2 a 6 cały czas... a nawet wchodziło na 8 :szok:) później zrobię zdjecie to może ktoś z was się nieco na tym zna....

Ostatnia edycja:
Neciuszku może się przypomni;-)

Dzisiaj byłam na KTG,poszłam się zarejestrować a pancia w okienku " Pani to powinna tu nocować " hehehe.
Chyba odetchną z ulgą jak już urodzę:-D

Fifciu dobrze jak skacze bo to oznacza że maluszek ma silne tętno i się wiertoli. Gorzej jak jest śpioch w czasie zapisu i mało jest tych odchyleń (tyle zdażyłam zaobserwować chodząc )

Fifka dobrze że dobrze :-D kolejna składna wypowiedź :D a ich sprawa że zjedli, ale nawet sobie nic wyrzucić nie można ;)

Fasolka widzisz to by się dogadali haha

A ja wam się pochwalę że moje dzieciątko mnie coraz częściej i wyraźniej smera po brzuszku :)

Coś na dobry humorek

Piekny park, posrodku stoja 2 posagi, jeden muskularnego mezczyzny, drugi pieknej kobiety. Pewnego dnia do posagow podlatuje dobra wrozka. Widzac namietnosc w oczach posagow postanawia ozywic je na 15 minut aby mogly zrobic to o czym najbardziej marza.
Ozywione posagi udaja sie w krzaki w czulych objeciach. Slychac odglosy rozkoszy "tak, jeszcze, mocniej ooo tak tak"
Po 15 minutach wychodza baaaaardzo zadowolone. Wrozka widzac ich zadowolenie daje im jeszcze 15 minut. Ucieszone posagi biegna z powrotem do krzakow, jeden mowi do drugiego: "ok.Ale teraz Ty trzymasz golebia a ja mu sram do glowe"

Coś na dobry humorek

Piekny park, posrodku stoja 2 posagi, jeden muskularnego mezczyzny, drugi pieknej kobiety. Pewnego dnia do posagow podlatuje dobra wrozka. Widzac namietnosc w oczach posagow postanawia ozywic je na 15 minut aby mogly zrobic to o czym najbardziej marza.
Ozywione posagi udaja sie w krzaki w czulych objeciach. Slychac odglosy rozkoszy "tak, jeszcze, mocniej ooo tak tak"
Po 15 minutach wychodza baaaaardzo zadowolone. Wrozka widzac ich zadowolenie daje im jeszcze 15 minut. Ucieszone posagi biegna z powrotem do krzakow, jeden mowi do drugiego: "ok.Ale teraz Ty trzymasz golebia a ja mu sram do glowe"

buahahahhahaahhahha

Iwasku ale ja mówie o skurczach nie o skaczącym tętnie... zaraz dodam zdjęcie wyniku...

Zafasolkuję, bez zmian, na razie wciąż jest zamknięta (na szczęście) no ale jest wygładzona...

reklama
Do góry