• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszek, zleciało szybko, pamiętam jak testy w lipcu robiłam i na forum szalałam, ze nie poszło :-)
Ale spokojnie i Tobie niedługo szybko poleci :-) i tylko będziesz sprawdzała w lustrze czy się równo rozrastasz ;-)

najgorsza klapa bedzie jesli w sylwestra albo nowy rok dostane @ bo po ostatnim cyklu to juz sie wszystkiego moge spodziewac trwal 23dni bo troche mialam wysiłku i juz buch mimi brania lutki czuje ze u mnie juz po owu ale skoro nie robilam testow ani nic to moge sobie czuc najwazniejsze ze staranka były i trwaja ale jak juz wspominalam nie wiadomo.mam sterte prasowania a szczerze to nie chce mi sie nic dzis ,jeszcze czeka mnie reszta zakupów.wczoraj strasznie mnie wzielo zaczełam myslec i gadac do mojego jak to bedzie jak bedziemy mieli dziecko i wogole.Oststnio mam problemy z zasypianiem normalnie zasypiam o 1 budze sie o 6 i nie moge zasnac i budze sie co 20 min

Ooooo Lamia już zdezerterowała z pracy ;)

Pozmywałam wątróbka się robi. Nawet sesję małą mojemu futrzakowi obżarciuchowi zrobiłam ;)

Wiecie co aż wstyd pisać ale ja nie mogę po prostu :wściekła/y: ta rodzina jest poj.ebana !!!

Schodzę teraz na dól miseczkę oddać bo coś brałam z dołu i patrzę co oni jedzą. A oni jedzą placki ziemniaczane które ja do wyrzucenia dałam kurom bo z soboty do dziś leżały sobie nawet nie w lodówce. No bez przesady nooooo :wściekła/y: i jeszcze do mnie czego wyrzucić chciałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mój komentarz: żebyście się czasem nie pos.rali po tych plackach i wyszłam bo nie mogę po prostu

A to mój futrzakos :)

Zobacz załącznik 418141

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry