reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zmywarka nam się popsuła... :zawstydzona/y: Dobrze ze jest na gwarancji... jutro ma przyjechać serwisant i mam nadzieję ze to nic poważnego i nie zostaniemy pozbawieni zmywarki na święta... :szok: Jeszcze tego by brakowało...

Fasolka i może dlatego, mnie smera wieczorem najczęściej

Laura nie znam jeszcze, usg mam 4 stycznia dopiero tylko tak termin był

Fifka niedobra zła, czary mary żeby wam oddali szybko :)

No to apropo fast fooda ja właśnie przed chwilą pochłonęłam zestaw z tortillą miodowo - musztardową z mc donalda :-) Dopiero teraz wróciłam! Jestem wykończona ale egzamin zaliczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda na 3+ a rozpisałam się na 2pytania na dwie i pół strony A4 i na temat ale coś tam jej jeszcze brakowało więc dlatego taka ocena :/ ale cieszę się, że mam już to za sobą!! Teraz mogę się skupić tylko i wyłącznie na moim synku!
A no i koleżanka, ktora miała termin na 8 stycznia wysłała mi mmsa z fotką swojego maluszka bo dziś urodziła

Kwiatuszku bez stanika stanowczo lepiej a poza tym to idealnie!!! Wygląda jak na Ciebie szyta! Uwierz mi, że nie mogłabyś jej mieć rozmiar większej! a jeśli boisz się, że będziesz czuć się nie wygodnie to idź do pierwszej lepszej pasmanterii i kupi kawałek tasiemki np. czarnej i wszyj sobie delikatnie od spodu ramiączka :-)

reklama
Cholery jedne wy musicie pisać o tych fast foodach!!!?!?!?!? NIE LUBIEEE WAAAS!

I w ogole czemu jeszcze aż tyle czasu do świąt!!! Ja chce już sobotę!

Do góry