reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka, weż sprawdź sobie kurierów :-) ja za paczkę do 15 kg płaciłam 15 funtów a potem za każdy dodatkowy kg funta :-)

dobry :-)

Ja na święta zostaję znów bez M. :-( jedzie za Rzeszów w piątek wraca w poniedziałek :-(

reklama
fifka: dzieki ja sobie też link zapisze

magda: a gdzie twój meno jedzie i to na świeta ? rzeszów to juz koło mnie - no prawie ;-)

fasolka: ja sie też nie spodziewałam takich rzeczy dla dziecka, ze od kogos dostanę, moja siostra u tych ludzi bawi córeczkę, bardzo moją siostre lubia i mówili ze nie maja komu dać bo i tak sie tego pozbywają wiec akurat sie trafiłao i dostaliśmy to , a jeszcze maja nam dać wanienke i cos tam

ja już po opłatku i super wieści, mamy jutro wolne jupi jahoo :-D!!!!!!!!!!!!

fifka: ale jaja, ja niedawno przegladałam od tego sprzedawcy rzeczy ,tak przez przypadek go wybrała a tu ten sam co u niego zamawiałaś

Ostatnia edycja:
Dziadek M. do szpitala trafił, a że on w podeszłym wieku, żona mu zmarła w sierpniu tego roku..więc obawiają się,że to jego ostatnie święta :-( no i postanowili jechać, faktem jest,że M. powiedział mamie,że musi ze mną skonsultować to kiedy będą wyjeżdzać i wracać.. i o dziwo mama jego powiedziała " dobrze"... wiem,że mu też ciężko jest zostawiać mnie ( tymbardziej,że to już kolejne święta BN gdzie spędzamy je osobno, kolejne ważne dni gdzie nie spędzamy ich razem..) także zapraszam do siebie :-)

lamia nawet bliżej niż myślisz :p będzie jakieś 50 min drogi od Ciebie ( nie wiem czy Bełżec kojarzysz ;-) )

Ostatnia edycja:
witam ;-)

fifka rosne moze troszke wolniej ale mam wrazenie ze uroslam i to jak olbrzym bo na zdjeciu teg nie widac ale brzuszek mi sie podniosl i ja sie taka okraglutka zrobilam ;-)

a ja sie zbieram z lozka nie wiem o ktorej bede... bo ide pomagac duchowo w kuchni ;-) mamie i siostrze przy choince ;-)

milego dnia ;-)

magda: o to bardzo mi przykro, wiadomo taki dzień to chce się spędzac razem, a jak macie taka sytuacje to co poradzić.
Aza zaproszenie dziekuje, ale ja i tak praktycznie 3 dni to będę tylko w domu spała :tak:,bo w wigilię rano do swoich rodziców, potem na wieczór do teściów, w niedzielę do moich jedziemy na sniadanie potem do reściów na obiad, a w poniedziałek mój znowu pracuje więc ja na cały dzień do rodziców jadę
A no Bełzec nie daleko :-)

neciuszka: no bardzo sie ciesze ze mam jutro wolne bo i pośpię o posprzątam bez stresu i pośpiechu

a ja nic sie nie nauczyłam ze mi po kiełbase nie za dobrze i znowu wcinam kiełbache z musztardą :rofl2:

Ostatnia edycja:
hej kobietki :-)

Muszę się pochwalić !!!:-) właśnie wróciłam od gina. W maju przywitam DZIEWCZYNKĘ!!! Cieszę jak głupia, bo właśnie o niej marzyłam. I na 100% będzie VIOLETA :)

A jak tam wam dzionek mija?

Magda nie przejmuj się. Domyślam się, ze jest Ci przykro, ale jeszcze sobie odbijecie :)

reklama
Do góry