reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam, ja już po zakupach i dalej nie mam prezentu dla mojego taty |:-( nie mam pojęcia zielonego co mu kupić... może macie jakieś pomysły?? poza tym wydałam na samo jedzenie 250 zł :baffled: no ale jakieś słodycze, owoce i w ogóle na święta się nie żaluje :-p

Magda przykro, że święta spędzisz bez M... no ale czasami takie sytuacje się zdarzają i niestety nic nie da się zrobić! Odrobicie sobie po świętach podwójnie :-)

Lauraa gratuluje następnej forumowej dziewczynki :-) dobrze, ze będzie przewaga babeczek bo nasi faceci będą mieli w kim wybierać :-) :-p

Widziałam, że o ciastach była mowa więc ja się pochwalę, że będę piekła piernik na maślance (przepis od Fasolki) i serniczek :-)

Lamia
mi się podoba dla dziewczynki : Oliwia, Maja, Larysa, Kalina

"Lauraa gratuluje następnej forumowej dziewczynki
biggrin.gif
dobrze, ze będzie przewaga babeczek bo nasi faceci będą mieli w kim wybierać
biggrin.gif
p.gif
"

Gorzej jak dziewczyny się będą tłukły :)

Witam wszystkie starajaće sie przyzłe mamusie:) Jestem nowa choc od czasu do czasu zagladam na wasze posty:) To i sie zapisuje na pierwsze starankaw tym miesiacu:) dzisiaj O. wiec zaczynam staranka:) 3mama za nasz wszystkie kciuki

magdalena: no mi Larysa się bardzo podoba i tak chciałam ewentuaklnie Klara, ale mąż kategorycznie powiedział że nie :-D, wiec szukamy czegos gdzie sie razem zgodzimy.

Kobiety przeszukałam cały internet w poszukiwaniu przepisu mojej babci na gołąbki zawijanae w liscie z kiszonej kapusty z farszem z zmienikaówi i kaszy gryczanej, i nie ,ma takiegi oprzepisu nigdzie.
Babcia niby mówi mi jak robić ale ona na oko i ja za bardzo nie wiem co i jak a mam zamiar dziś lub jutro je robić. No nic zobaczymy co wyjdzie, mój tato coś tam tez wie jak soe to robi, wiec pewnie cos sie zrobi :-)

digesta: witaj ,życze wam powodzenia przesyłam moc fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trzymam &&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
|&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
powodzenia

Digesta witam Cię gorąco, również przesyłam fluidki prosto z brzuszka i trzymam & !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam nową staraczkę! Życzę szybkiego zafasolkowania! No i oczywiście czuj się jak u Siebie :-)

A ja sobie zakupiłam dzisiaj herbatkę z HIPP'a na wspomaganie laktacji i nie wiem czy mogłabym ją już zacząć pić czy dopiero po porodzie.... ma ktoś takie informacje??

reklama
Do góry