reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam kochane u mnie mikołaj przyniosł same kosmetyki ale za to cała gama od kredek do oczu po perfumy balsamy i kremy:) teraz siedzimy z rodzinka:) pozdrawiam kochane razem z mezusiem wzyszyscy zyczyli nam bobasia nawet moj m zeby szybko sie udalo i pogilal mnie po brzuszku :)

ja tez sie melduje, zapchana po sam nos zarciem...umieram po prostu..mielismy isc na pasterke, ale tak okropnie pada i jest zimno, ze jednak zrezygnowalismy... wiec teraz zrobilam sobie nasz swiateczny przysmak - grzanke z %...pychotka, chodzimy juz z moim M zakreceni:-):tak::-D
caluski dla was :*

witam to ja sie pochwale od rodzicow dostalam koc taki gruby jak chcialam ;-) i do zbierania moich monet 2 zl slodycze skarpetki, rudolfa z porcelany i dzwoneczek z porcelany ;-), od tesciow ksiazke co chcialam od meza torbe lecha co pasuje do wozka ;-) tak przyszlosciowo od siostry jajko niespodzianke i napis aMELKA ;-) od jej chlopaka podkladki na stol i kieliszki swiateczne od brata meza reczniczki do twazy i szklaneczki, A i amelka dostala prezent recznik z kapturkiem i podusie lecha ;-)chyba nic nie ominelam ;-)

a teraz zdycham z przejedzenia i mam zgage do kwadratu ;-) a amelka duzo kopala dzisiaj ;-) a moj mezuulek sie rozchorowal i lezy w innym pokoju bo ma goraczke i chyba grype jakas bo go stawy bola...dobranoc kochane ;-)

Witam!!

Mój Konrad też dostał swój pierwszy prezent! Babcia kupiła mu kocyk ze Snoopy'm :-D A ja dostałam szlafrok (prosiłam do szpitala) i kaciuszki! Kilka kosmetyków i słodycze! :tak: A no i wspólnie z moim M dostaliśmy obrus na stół :-) W tym roku skromnie u mnie na wigilii była tylko moja mama, babcia i brat... a u mojego M tylko jego rodzice (bo ny jeżdzimy troszke tu troszkę tu)

A zaraz jedziemy do mojej mamy na obiad. Nie wiem jak was, ale mnie święta cieszą :-D Niewazne jakie są! Lubie ten okres ;-);-)

Na usg wszystko ok duzo wód i generalnie nie widać by mała sie śpieszyła na świat ale to dobrze. Skosztowała wigilijnych potraf takich jak pierogi, barszcz z uszkami, karp, moczka, makówki i takie tam :) Ogólnie będzie malutka Jowitka bo waży 3100g no ale to tylko szacunkowo :)

Rodzice i babcia z dizadkiem dali nam do koperty bo wiadomo my sami będziemy wiedzieli co jest nam potrzebne. Prezenty dla Jowitki tez sa ale one czekaja aż mała sie urodzi :)

Szkoda tylko że teściowa się tak zachowała no ale cóz miała zaproszenie od moich rodziców i babci i dziadka nie chciała jej sprawa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry!!! I ja się melduję w ten świąteczny poranek :-) ja ledwo odpoczęłam po wczorajszym obżarstwie i znów jestem pełna!!!!! Jak się chwalimy prezentami to ja też się pochwale... my wszystkie prezenty dostaliśmy wspólne z K... komplet garnków, wagę kuchenną, tarkę z różnymi nakładkami do szatkowania, krojenia plasterków itd :-p Oliwierek dostał swój pierwszy album "MÓJ PIERWSZY ROK ŻYCIA" no i pieniążki na swój pojazd.... :-) jesteśmy bardzo zadowoleni!

Za niedługo też uciekamy do moich rodziców na obiadek :-) miłego dnia życzę :*:*:*

Do góry