reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ty mnie obudz telefonem najwyzej z wiadomoscia !! madziulek bo zanim ja sie obudze i wejde na forumm to bedzie 13ta...
a p.s. maz kupil panele i listwy tesciu pianke wiec jednak nie ominie nas wielkie sprzzatanie pokoju ;-) bo wszystko wyuniesc trzeba...
a p.s. maz kupil panele i listwy tesciu pianke wiec jednak nie ominie nas wielkie sprzzatanie pokoju ;-) bo wszystko wyuniesc trzeba...
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
a jestem tak zestresowana ze zapomnialam o tej czulosci 
a napisze sms-ka napisze...
Tekst mojego D przed chwila: to juz wiem dlaczego tak schudłaś Ja: no dlaczego? A on: no bo dziecko ponoc wyciaga wiec by sie zgadzalo;-)
Ten to ma pomysły
A gdzie sie wszystkie podzialy?????
a napisze sms-ka napisze...
Tekst mojego D przed chwila: to juz wiem dlaczego tak schudłaś Ja: no dlaczego? A on: no bo dziecko ponoc wyciaga wiec by sie zgadzalo;-)
Ten to ma pomysły
A gdzie sie wszystkie podzialy?????
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
Ostatnia edycja:
Pyscek
ogladam ksiazke z niby latwe torty
buuu :-( a mi nikt nie upiekł torcika na urodzinki :-(
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ael szukam latwego ciacha mam mieszanke do wykorzystania w zamrazalniku owocow co mam zrobic bo ja mam 2 lewe rece tzn ja sie ucze a niechce mi sie calego dnia w kuchni spedzic i niechce zaduzo skladnikow kupowac ;-) co mi polecisz ;-) napewno mam budyn i kisiel w domku a biszkopty moge kupic ale co mi z tego wyjdzie ? i kupie bita smietane proszek do pieczenia i cukier tez mam;-)i make mam ;-P
pyscek przykro mi ale ksiązke michal na gwiazdke dsotal a ja ja na pulce wlasnie wyłapalam ;-) ale latwe to one nie sa i tanie tez nie maz sie smieje ze co chcesz nie pisze tanie torty tylko latwe a ja mowie latwe jak dla kogo...
pyscek przykro mi ale ksiązke michal na gwiazdke dsotal a ja ja na pulce wlasnie wyłapalam ;-) ale latwe to one nie sa i tanie tez nie maz sie smieje ze co chcesz nie pisze tanie torty tylko latwe a ja mowie latwe jak dla kogo...
Pyscek
hihi :-)
wrzuć kiedyś jakiś prosty przepis to sama sobie upiekę i podzielę się z Wami
wrzuć kiedyś jakiś prosty przepis to sama sobie upiekę i podzielę się z Wami

reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Podziel się: