reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry śpioszki :)

Ja już po śniadanku, dosypianku hihi.

madziulek i jak i jak?

Chyba się powoli przyzwyczajam do tego latania w nocy na siku. Ale ja nie wiem jak się nie podniesie mój łobuz to jak urośnie łooooooj ale będzie biedny ten mój pęcherz.

Szczesliwego Nowego Roku wszystkim!

Dlugo mnie nie bylo, ale i nie bylo o czym pisac.

Wczoraj dostalam wyniki badan hormonalnych - wszystko OK!! PCO bedzie prawdopodobnie wykluczone. Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa...Pozostalo jeszcze badanie w fazie proliferacyjnej, ale juz z ulga do tego podchodze.
W ogole postanowilam wyluzowac i odczekac nastepne pol roku. Jesli sie nie uda, bede sie od nowa martwic.

Jeera- a co u Ciebie?

reklama
i ja sie witam z rana,

neciuszka: a ja ostatnio to raz tylko wstaję a nawet czasmi wcale, ale sie umęczyłam ze chocho :-)

Julka bardzo ładne i my mieliścmy taki plan ale to stało sie najpopularniejsze imie od praru lat i tych julek jest kupe, i my chyba zdecydujemy sie na Oliwia Aleksandra

Czekam na śniadanko bo mąż szykuję , a potem nie wiem będę sie byczyć , po południu do teściów na godzinkę jedziemy.

wiadomo coś nowego o fifce i magdalenie ???

Do góry