reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to się wystraszyłam.. u mnie to dużo za wcześnie na takie hece.. Zobaczymy co mi mój lekarz powie.

jak złoży i ubierzecie to pokazuj zdjęcia oczywiście;)

reklama
fifka: za 7 elementów 1800, to wychodzi po 250 zl sztuka.. A masz już w tym wszystko co być powinno;) Taki meblik czy baggi przy nich to dopiero drożyzna:/

Czy dużo? Falami.. Teraz jest ok, a wcześniej musiałam zmienić bieliznę bo cała mokra.. Pamiętam jak ty pisałaś co ci jest i ja np. nie mam plam na prześcieradle ani nic takiego.. W piątek mam wizytę zastanawiam się czy czekać.

Ja nie jestem lekarzem,ale wiem że takie upławy mogą oznaczać zapalenie drożdżakami..czy jakimś innym świństwem

reklama
Martuś, właśnie tak bym obstawiała.. Co prawda nigdy nie miałam żadnej infekcji, ale coś mi mówi że to abo normalne, albo właśnie jakaś infekcja:/

Fifka: No rób rób bo ciekawa jestem:)

Do góry