reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ten twój wykres taki niejasny jest... a ja mam za małe doświadczenie z mierzeniu by się wypowiadać :sorry: W każdym bądź razie kciuki zaciskam żeby się tym razem udało z lekami!

Ale też dam ci taką wskazówkę. Mój gin mówił że najczęściej się zachodzi albo zaczynając brać leki albo tuż po odstawianiu. Ja brałam CLO z dupkiem dwa cykle... ostawiłam i.............zaszłam! Nie wiem czy u mnie to zbieg okoliczności, ale mój gin mówił ze to bardzo częsty przypadek, bo organizm po lekach zaczyna pracować na podwojonych obrotach. Tak wiec powodzenia kochana :*

pie*dole... noż teraz siedzę i gapie się na małego by widzieć "jak leży"....... zła jestem.... bo z jednej strono martwię się o małego a z drugiej czuję ze jest wszytko w porządku...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&
Fifka nie przejmoj się ludzie czasem tacy sa... a konradek sliczny:-)
Pyszczek jak wejde na komputer to zobacze wykres bo teraz na telefonie jestem
Ael gdzie zniklas?
Necia dzielna jesteś!!trzymam za was.&&&&&&
Fasolka nie widzę filmiku:-( współczuję @
Sil też bie mam okresu ale mam śluz a tylko raz sie z mezem kochalismy 3 dni temu więc napewno nie ciążą...

A my byliśmy u pediatry chrostki są alergiczne i niczym mam nie smarowac maja same zaniknac a niunia okaz zdrowia i waży 4100 za 2 tyg szczepienie mamy i zdecydowalismy sie na 5w1 a kosztuje99zl w aptece:-) maz ma wolne wiec mnie dziś tu zbytnio nie będzie.

A ja jestem zła....

Oprócz tego forum udzielam się jeszcze na innym na styczniówkach i lutówkach.... była rozmowa o ubrankach i j dodałam to stare zdjęcie Konrada:
Zobacz załącznik 456478
Na wątku podniósł się alarm że mój mały ma "asymetrię ułożeniową" a jak napisałam ze on lubi spać taki wygięty to poszły teksty że to zaniedbałam itp itd... :no: Poczytałam troszkę na temat tej przypadłości i opis nie zgadza się z zachowaniem Konrada... ale się zaniepokoiłam i będe musiała o tym pogadać z lekarzem na najbliższych szczepieniach... Zawsze mi się wydawało ze dzieci lubią spać w różnych dziwnych pozycjach... a on czasem śpi prosto czasem wygina się w jedną a czasem w druga stronę... na rękach lubi zadzierać głowę do góry i oglądać sufit... nie ma swojej "ulubionej" pozycji... eh... niby fajnie że zwróciły mi uwagę bo warto to sprawdzić... ale jak można wydawać osąd na podstawie jednego zdjecia... :no:

Babo asymetria dziecięca może istnieć niezależnie jakie jest dziecko i zanika samo nawet do roku życia dziecka!
Niech te mamusie nie *******ą takich głupot... Druga rzecz, że Konrad urodził się wcześniej i ma prawo układać się krzywo nawet do tego roku życia.
Pomyśl, jak pediatra do tej pory nic dziwnego w Konradzie nie zauważył to co się martwisz?

Dzięki Ael! :* Podniosłaś mnie na duchu! Fakt, na pewno zapytam o to jak będe na szczepieniach ale przecież przychodziła położna... później na szczepieniach... układali małego badali... sprawdzali odruchy... gdyby było coś nie tak to by zauważyli... Na internecie jest pełno zdjęć jak dzieci śpią w różnych powyginanych pozycjach... ba nawet dorośli wię czasem nieźle wykrzywiają...

Cześć dziewczyny.
Melduję się, że żyje.

Mam już glukometr.. Mierzyłam już sobie cukier po kolacji i miałam 125, nie wiem czy to dużo czy mało jutro się dowiem u lekarza :tak:

Trochę dzisiaj pochodziłam po sklepach i padam .. Kręgosłup za niedługo mi wysiądzie :confused2:
Jutro mam na 8.15 diabetologa więc znikam odpocząć, jutro zajrzę i ogarnę posty.

Proszę jutro o trzymanie &&&&& za mojego diabetologa! :tak:

Miłego wieczorku :*

reklama
a ja się na filmiki nie załapałam :-( buuu..
ja dziś przemokłam jak nie wiem.. wrociłam z pracy i nadrabiałam Was :-)

Do góry