Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No ten twój wykres taki niejasny jest... a ja mam za małe doświadczenie z mierzeniu by się wypowiadać
W każdym bądź razie kciuki zaciskam żeby się tym razem udało z lekami!
Ale też dam ci taką wskazówkę. Mój gin mówił że najczęściej się zachodzi albo zaczynając brać leki albo tuż po odstawianiu. Ja brałam CLO z dupkiem dwa cykle... ostawiłam i.............zaszłam! Nie wiem czy u mnie to zbieg okoliczności, ale mój gin mówił ze to bardzo częsty przypadek, bo organizm po lekach zaczyna pracować na podwojonych obrotach. Tak wiec powodzenia kochana :*
pie*dole... noż teraz siedzę i gapie się na małego by widzieć "jak leży"....... zła jestem.... bo z jednej strono martwię się o małego a z drugiej czuję ze jest wszytko w porządku...
W każdym bądź razie kciuki zaciskam żeby się tym razem udało z lekami!Ale też dam ci taką wskazówkę. Mój gin mówił że najczęściej się zachodzi albo zaczynając brać leki albo tuż po odstawianiu. Ja brałam CLO z dupkiem dwa cykle... ostawiłam i.............zaszłam! Nie wiem czy u mnie to zbieg okoliczności, ale mój gin mówił ze to bardzo częsty przypadek, bo organizm po lekach zaczyna pracować na podwojonych obrotach. Tak wiec powodzenia kochana :*
pie*dole... noż teraz siedzę i gapie się na małego by widzieć "jak leży"....... zła jestem.... bo z jednej strono martwię się o małego a z drugiej czuję ze jest wszytko w porządku...
Ostatnia edycja:

Poczytałam troszkę na temat tej przypadłości i opis nie zgadza się z zachowaniem Konrada... ale się zaniepokoiłam i będe musiała o tym pogadać z lekarzem na najbliższych szczepieniach... Zawsze mi się wydawało ze dzieci lubią spać w różnych dziwnych pozycjach... a on czasem śpi prosto czasem wygina się w jedną a czasem w druga stronę... na rękach lubi zadzierać głowę do góry i oglądać sufit... nie ma swojej "ulubionej" pozycji... eh... niby fajnie że zwróciły mi uwagę bo warto to sprawdzić... ale jak można wydawać osąd na podstawie jednego zdjecia...