Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też jeszcze nie dostałam @... karmię piersią, ale zdarza mi się przerwa 5-6godzin pomiędzy. Na razie nie czuję się jakbym miała dostać, ale też bym chciała... i czuję się dziwnie kochając z K. Jakoś tak wole znowu wejść w rytm wyliczania płodnych
Witajcie szkraby Fasolka, Łucja śliczna, ma oczy jak węgielki
dzisiaj mój mężu miał wolne i byliśmy pozałatwiać sprawy z autkiem, wyliczyli nam 3 tys akcyzy
kurcze ale przycielam kimono tak mnie boli brzuch ze jak wzileam tabl przeciwbolowa to zasnelam
a leje sie konkretnie a to moje glupolki
ten bialasek zostaje z nami reszta juz w nowych domkach
Przepiękne są ja mam psa rasy kundel pokazywałam ją kiedyś A jak się przeprowadzimy to marzy mi się owczarek niemiecki, ale długowłosy. Bo husky nam się marzył, ale to albo dwa albo kilometry robione
Ja mam owczarka niemieckiego z długą sierścią. Aktualnie wygląda jak obobiała owca bo jest cały w błocie uwalony i niestety zgłupiał ostatnio i powoli mi bokiem wychodzi.