reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A nie, to jak tak, to pewnie niestety @. Choć przyznam, że ja bym już chciała dostac i wiedzieć, na czym stoję, by nie zaciążyć.

Nie, jeszcze nie miałam. Fasoleczko, owu miałaś na pewno, skoro masz @, bo jedno wynika z drugiego :) Właśnie dlatego się boję, że może coś, bo jak się dostanie @ to już po fakcie, a tak to można w ciąży być i nie wiedzieć. Nawet pytałam kiedyś tu, jaki jest śluz podczas karmienia, ale chyba nikt nie wie

Ja nie mam śladu po śluzie na bieliźnie,czy papierze toaletowym, tylko ten jeden czy 2 dni, ze była tego spora ilość.
Ok spadam coś wszamać i mężu obiad zrobić. Wieczorem przyjde linki usunąć. Pa

Ostatnia edycja:
No ja już odciągnięta mogę jeszcze na chwilkę zajrzeć do was bo małż wraca za ok godzinę i jedziemy do małej po obiedzie, a potem on się bierze za gruntowanie ścian a ja siedząc w fotelu będę segregować papierki różne z mebli na dwie kupki trzeba porządek i miejsce zrobić dla małej.

Fasolka śliczna jest zupełnie nie przypomina tej kruszynki sprzed miesiąca :)

Sil osz ty jeszcze @ nie miałaś kawałek, ja się nie znam w sumie zobaczymy jak u mnie będzie

reklama
Sil słyszałam ze czasem i ak jest ze rok się @ nie ma i nie jest to nic dziwnego! Inna karmi regularnie a @ dostaje już po miesiącu :tak: Każdy organizm jest inny.

Ja już bym chciała dostać bo jakoś tak się niepewnie czuję kochając się z M... zresztą przez długi czas miałam podejrzenie ze jestem w ciąży... Ale wczoraj test owulacyjny wyszedł negatywny to odetchnęłam z ulga... od tygodnia wychodziły mi same pozytywne... a śluz leje się jak głupi... i to taki typowo płodny... tak więc to pewnie dni płodne były a nie ciąża.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry