Pyscek
:)
żoneczko a dziś już lepiej
wczoraj troszkę źle się czułam, ale chyba od teściowej mi się udzieliło bo cały dzień z nią - chora jest i u lekarza byłam z nia .. a dziś się trzymam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oby dalej humorek Cię nie opuszczał :* A z teściową coś poważnego?
proszę 17 tc
ma zawroty głowy i rozmazany obraz, ale już dziś lepiej się czuje. a u mnie humor dopisuje bo znów mam sześcioraczki w domuPyscku To bardzo się cieszęoby dalej humorek Cię nie opuszczał :* A z teściową coś poważnego?
Powodzenia dziewczyny na wizytach. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!
Dziewczyny.. Odkąd otworzyłam oczy dzisiaj tak dziwnie boli mnie cały brzuch a najbardziej prawa strona brzucha, podbrzusze i czuję się taka słabanie miałam takiej sytuacji.. Myślicie, że jest to normalne? Bo troszkę się martwię..

tak ale tym razem drugaZnowu urodziła??? A co z tamtymi maluchami??

Dagne trochę za wcześnie u Ciebie na rozszerzanie diety. Kleik, możesz próbować, ale na jabłko jeszcze nie. Tak jak Fifka pisze, czeka się do najczęściej do ukończenia 4 miesiąca, a nawet lepiej wprowadzać jak dziecko ma 4,5 miesiąca.
Po co już szaleć z pokarmami stałymi. Dziecko ma czas to się do nich przyzwyczai.
Tak w ogóle dzieci karmione piersią powinny mieć rozszerzaną dietę ok 6 miesiąca, te karmione MM mogą od 5 miesiąca. Tak jest przyjęte wszędzie i nie wiem co Ty masz za pediatrę, bo chyba się trochę pomyliła...