Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

proszę 17 tc
ma zawroty głowy i rozmazany obraz, ale już dziś lepiej się czuje. a u mnie humor dopisuje bo znów mam sześcioraczki w domuPyscku To bardzo się cieszęoby dalej humorek Cię nie opuszczał :* A z teściową coś poważnego?
Powodzenia dziewczyny na wizytach. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!
Dziewczyny.. Odkąd otworzyłam oczy dzisiaj tak dziwnie boli mnie cały brzuch a najbardziej prawa strona brzucha, podbrzusze i czuję się taka słabanie miałam takiej sytuacji.. Myślicie, że jest to normalne? Bo troszkę się martwię..

tak ale tym razem drugaZnowu urodziła??? A co z tamtymi maluchami??

Dagne trochę za wcześnie u Ciebie na rozszerzanie diety. Kleik, możesz próbować, ale na jabłko jeszcze nie. Tak jak Fifka pisze, czeka się do najczęściej do ukończenia 4 miesiąca, a nawet lepiej wprowadzać jak dziecko ma 4,5 miesiąca.
Po co już szaleć z pokarmami stałymi. Dziecko ma czas to się do nich przyzwyczai.
Tak w ogóle dzieci karmione piersią powinny mieć rozszerzaną dietę ok 6 miesiąca, te karmione MM mogą od 5 miesiąca. Tak jest przyjęte wszędzie i nie wiem co Ty masz za pediatrę, bo chyba się trochę pomyliła...