kwiatuszekq20
Fanka BB :)
u nas to juz 17cykl staran wiec duzej roznicy nie ma
my dopiero kolejne badanie nasienia w lipcu
my dopiero kolejne badanie nasienia w lipcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale gratuluję
A Twoja Córeczke prześliczna jest :-) Dekalog- bardzo mądry :-) ale chyba nie dane będzie mi z niego korzystać :-) 
bardzo mnie to cieszy :-) Aaaaa i nie udało się pobeczałam się ze wzruszenia na filmiku
Przepiękną masz córeczkę i do tego silną-widać :-)
Z resztą od kilku dni staram się pogodzić z kolejną porażką, bo pewnie tak będzie :-) A Twój Maluszek na fotce, to nie misia tuli a zajączka
uwielbiam zajączki
zgadnij dlaczego? 
ale Córcia Ci ładnie rośnie :-)
widzę, że zainwestowaliście w nowe autko dla Wiktorka
a z tego filmiku się uśmiałam
pocieszny jest Wiktorek :-) i oczywiście uśmiech na wierzchu