reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie, o 8 miałam jazdę, Boże jak ja się denerwuje, czuje, że malutka też odczuwa mój stres, bo zdecydowanie bardziej się wierci:( jeszcze mam jakieś delikatne skurcze macicy, muszę wyluzować, dobrze by było już na wejściu oblać-mniej nerwów, nie chce tam iść:(
Miq..powodzenia i trzymam kciuki za egzamin. Jak się czujesz Mamusiu?:-D
a dziękuję, ogólnie to bardzo dobrze, ale dzisiaj fatalnie:(
Fasolka widziałam Łucję, w końcu dorwałam zdj śliczna księżniczka

Lamiav gratuluję młodym rodzicom!!!

reklama
A widzisz dziurka.. Bo ja mam super lekarza, który mi ułatwia bardzo ten czas przed a i uspokoić potrafi. Nie wiem czy czytałaś, to ci opowiem, a co..;) Do szpitala mam jechać gdy: a) będzie krew, b) odejdą wody, c) będą skurcze co 20 minut. Przy czym dopytany wyjaśnił, że: ad a) może nie być krwi, ad b) wcale nie powiedziane że mi odejdą wcześniej, może tuż przed akcją właściwą, ad c) mój ulubiony pkt- przy ułożeniu pośladkowym to różnie była z czuciem skurczy (to jego odpowiedź na moje pytanie że przecież skurczy to chyba nie da się nie zauważyć?) :) Także ja się boję zasypiać, bo nie wiem czy się nie obudzę z ryczącym młodym między nogami skoro mogę nic nie poczuć;) Ale jest wesoło i trzeba myśleć pozytywnie;)

Na chałupkę czeka się już 1,5 roku i nie wie się czemu jeszcze nie oddają! potem będzie musiał mąż sam pilnować remontu a ja tego nie przeżyje nerwowo.. słowo daje;P

miq: o której ty masz ten egzamin? Czego ty się durna denerwujesz? Nie zdasz to nie.. W nic walnąć ci nie pozwolą, wiec luzik.. Pomyśl sobie że na jazdę jedziesz następną albo co..

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :) Mam nadzieję że będzie wszystko okej !! Chociaż przez następne kilka miesięcy na pewno będę się troszkę martwić bo już kocham tą mają istotkę ! ;-)

Miq trzymam kciuki za egzamin !! Będzie dobrze !!

Sleepy, więc tak, mąż jeździ codziennie, chłopaki robią szybko, ale porządnie, a kierownik budowy mieszka za płotem ;)
Porodu to raczej nie prześpisz, mokro Ci się zrobi :p

Miq, ja zdawałam 6 razy, nie schizuj :)

nosz nie da się przy was pracować normalnie :p

ale nie mogę się oprzeć żeby tego napisać sil gorzej jak sleep zrobi się mokro z jakiegoś innego powodu :-D

Necia: ja tu siedzę i już mam palec czerwony od wciskania f5 z błagalnym wzrokiem czy któraś coś napisała. Właśnie dlatego że muszę popracować;)
A z jakiego powodu ma mi się niby mokro zrobić? Śmingus dyngus już był.. Ja tam nie mam innego pomysłu..;P
Rany piszcie dla mojego dobra! Nie mogę przestać się śmiać od rana a to się może skończyć na dwa sposoby: albo zaraz złapie mnie głupawka i będę wam tu wypisywać durnoty znowu, albo będę wieczorem płakać;P

Kto to ostatnio pytał o ćwiczenia na brzuch? Atan chyba? Proszę bardzo: http://demotywatory.pl/3778709/Brzuch-sam-sie-nie-zrobi

Ostatnia edycja:
sleep no jak ty w tym wieku nie wiem to ja cię nie będę uświadamiać :-p haha ja muszę zrobić referat i rozdział pracy do piątku i jestem w czarnej... :rofl2: a ja walczyłam długo żeby nie napisać nic teraz no ale się nie da nooo, na temat wypowiedzi żony mej się nie wypowiem :-p

heh no widzicie taka durna jestem, wiem, że nie zdam, za dużą przerwę miałam, chciałabym iść tak na odczepne a nie umiem się nie denerwować, a jeszcze jak czuje się coś nie za bardzo to mam jeszcze większego nerwa. Żebym przez zasrany egz problemów sobie nie narobiła, oj ja durna

reklama
Donia: Fajną masz rodzinkę:)

Kurcze, gdzie to zdjęcie od Doni bo ja go nigdzie nie widzę!! :confused2:
A co do |KFC to mnie mój małż też zabrał 2 dni przed pójściem na porodówkę! |Powiedziałam, że muszę najeść fast food'ow bo przy karmieniu będzie ciężko :-p

Witajcie, o 8 miałam jazdę, Boże jak ja się denerwuje, czuje, że malutka też odczuwa mój stres, bo zdecydowanie bardziej się wierci:( jeszcze mam jakieś delikatne skurcze macicy, muszę wyluzować, dobrze by było już na wejściu oblać-mniej nerwów, nie chce tam iść:(

a dziękuję, ogólnie to bardzo dobrze, ale dzisiaj fatalnie:(
Fasolka widziałam Łucję, w końcu dorwałam zdj śliczna księżniczka

Lamiav gratuluję młodym rodzicom!!!

Kochana ja zdałam dopiero za 4 razem!! I wiem co czujesz! Choć ja przed pierwszym razem w ogóle się nie stresowałam bo od początku szłam z nastawieniem, że nie zdam! I w sumie to mało brakowało, zebym zdała ale spieprzyłam w ostatnich 5 minutach jazdy po mieście :-D
A następne dwa razy nie umiałam zrobić łuku na egzaminie mimo, że 5 minut przed robiłam go z zamkniętymi oczami z instruktorem.... :confused2:

Do góry