reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael Ty jak coś powiesz to powiesz, sama bym tego lepiej nie napisała...
wizytę mam za tydzień w środę, ja wklejam brzuszki co środę, ale dzisiaj specjalnie dla Ciebie takie artystyczne (w nowym staniczku:))

Załączniki

• DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Miq brzusio jest megafajny!!! Jakbyśmy się spotkały to bym Ci tego brzucholka zmacała, byś się poczuła zmacana :-)
A te kwiatki super! Myślałam, że malowane :-D

Ael no właśnie ja Natkusię próbuję do porządku doprowadzić bo jej brzuszka nie widziałam! Gocha dodała na FB ale tu jeszcze nie więc czekamy! Miq też niech się pochwali nam a co!:-D

I jestem tego samego zdania! Ja wcale nie popatrzę na ciebie krzywo bo takie są nasze realia... :tak: a co człowiek ma robić? Jeść same ziemniaki, bo państwo samo z siebie nam nie pomoże? Pffffffff... najpierw niech pozabierają diety posłom i wszystkie dodatki skoro Państwo jest takie biedne! Ja nie mam wyrzutów sumienia, bo głupia a nie uczciwa bym była gdybym z tego nie korzystała... taka prawda... dzieciaka samą mąka nie nakarmię...

Oooo przypomniałaś mi o zwrocie podatku! Jak dobrze.... ostatnio naruszyliśmy nasze oszczędności (becikowe) to będzie czym uzupełnić te braki :tak: Aż mi humor poprawiłaś!

Miq ale ty masz piękny CYC!!! Mr.... gdybym byla facetem to bym na jego punkcie oszalała!! :-D I brzusio też prześliczny!!! Zrób proszę takie zestawienie zdjęć po kolei jak brzuszek rósł!

Nie? Jak Ael powie to juz, wszystko zostanie powiedziane! :-D

Ostatnia edycja:
dzięki dzięki, kwiatki prawdziwe niestety był przeciąg i kwiatek miał wypadek więc stwierdziłam, że je wykorzystam:)
czuje się internetowo wymacana he he
Fifcia jutro zrobię zestawienie z okazji 20 tc:)
yyyy zawstydziłam się:zawstydzona/y:

Fifciu do usług :-)

A ja nie mam Gochy w znajomych!!! Gocha ja się domagam Twoich kontaktów na FB!!!!

Tak poza tym, ja dalej nie mam @....

No no Ael patrz tam :-D ja już swoją pierwszą @ miałam! :tak: Na kolejną zaraz bede czekać!

A wiecie co? mojego małego pogięło... zjadł rano o 7... zasnął o 10 i obudził się o 12 na jedzenie (5 godzin przerwy!!!! :szok:) zjadł i jeszcze przy cycy zasnął i śpi az do teraz... :sorry2: Boże... jak nie miałam mleka to nie miałam.. a teraz jakoś kosmos... :cool2:

Mi się nie chcę wypowiadać na temat naszego Państwa bo to co się dzieje to jedna wielka kpina :confused2:
I żeby żyć w godnych warunkach to trzeba kombinować.. Dobrze, że mój mąż zmienił pracę, ubezpieczamy się (na szczęście nie ma karencji) i dostaniemy dodatkowo 3tyś za Małego a potem musimy zrezygnować ze starych (bo już jesteśmy ubezpieczeni) .. ale gdyby nie te 4 polisy to bym srała pod siebie i nie wiem za co zrobiłabym chrzciny dziecku..

Miq brzuszek śliczny cmOk :*

Ael oczywiście smsa napiszę :-) jak to nie masz.. a mogłaś coś przeszkrobać? :-D

Fifka dzisiaj tego mojego pogwałce o foto ;-)

AAA czekajcie mam Gosię, widziałam zdjęcie :-)

Fifka, ja liczyłam, że 2 h temu mały ma stałą drzemkę 30minutową...kurde spał tylko 10 minut eeeehhh....

Oj Ael przecież masz mnie w znajomych ! ;p
Ja jeszcze jako tako brzuszka nie mam tylko tłuszczyk ;p Także musicie poczekać :D

reklama
gocha Ty już pozwól, że my to ocenimy, lepiej się znamy:tak:
dziewczyny mam takie jakieś leciuteńkie skurcze, dosłownie na 1s powinno mnie to martwić?

Do góry