Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo ja chce być na wychowawczym nawet z tego względu ze mam ubezpieczenie i odprowadzane składki - w tym roku to wprowadzili ze wychowawczy to okres składkowy "60%".
ale skoro sie pracuje nawet na pół etatu to po co ten urlop skoro świadczenia masz te same praktycznie... 
jak zabrałam cyce to się śmiał... a teraz jest godzina 11 i poszedł spać... już 4 godziny przerwy zrobił... boze az tyle mam teraz mleka?
spał od 22 do prawie 7

i ona tak ma od początku, dziecko zdrowe one ma energię. Z tym, że ona zawsze takie życie prowadziła i jest fizjoterapeutką.
Wkurzyłaś mnie jak nie wiem bo wyskoczyłaś ze swoim postem jak filip w konopi...I wkurza mnie niepomiernie, jak ktoś naciąga państwo na kasę, a ją ma. bo my nie mamy takiej możliwości, a by się przydało. Tyle w temacie, po co do pracy na wychowawczym.

Myślisz ze my mamy więcej na życie niż te 1000zł miesięcznie? Pastwo codziennie nas okrada a nam te pieniądze są bardzo potrzebne bo gdybym nie dostała płatnego wychowawczego to nie mogłabym zostać z małym w domu!
A ja chustę tkaną mam 4.7m.Ją się kupuję pod swój rozmiar. Jeśli nosisz rozmiar do 42 to ta ponad 4m dobra jak ponad 42 to wtedy ta 5m.

Sil nie pisz takich mocnych słów, bo każdy ma swoje zdanie, ale nie nazywaj takich ludzi krętaczami, bo niestety słowa skierowałaś bezpośrednio do Fifki, a to jest wręcz nietaktowne... 
aby wyciągnąć od Państwa jak najwięcej.... Więc skoro Fifka i jej mąż nie zarabiają dużo pieniędzy i mogą z tego skorzystać, to niech doją to państwo tak długo jak tylko mogą....