reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wieści fantastyczne, ale teraz muszę gdzieś szybciutko do gina lecieć, bo w czwartek jadę do mojej mamy i chciałabym się pochwalić, ale tak już oficjalnie :)

reklama
Eve ale spokojnie z tą wizyta u gina... bo tylko się na stresujesz... ja poleciałam w ten sam dzień po zrobieniu testu a w macicy nie było NIC! :no: Po prostu ciąża była "za młoda" by na USG było cokolwiek widać... dopiero po 2 tygodniach było widać zarodek. A tym bardziej ze test taki bladziutki wyszedł czyli ciąża jest bardzo młoda

Okres miałam 2 maja więc to byłby 5 tydzień. Ja chodzę do gina, który ma usg 3D więc na pewno zobaczy :) mam nadzieję!

eve: wydaje mi się, że więcej się dowiesz za te 2,3 tygodnie.. Ja wiem że ciężko wytrzymać;)

fifka: Kochana moja cudowna Pani.. Ja mam takie jedno pytanko malutkie... Gdzie ty laska jesteś jak cię nie ma na kameralnych w wiadomym wątku!?:p

necia: Ja już się piszę;) Tylko żeby ta dieta nie pobudzała laktacji, bo mi do tej pory potrafi pociec:szok:

Ja miałam wtedy ostatnią @ 10 maja a u gina byłam 15 czerwca i nic nie widział.... no ale życzę ci żeby twój jednak cos tam dojrzał :-)

Sleepy dobre pytanie... pewnie nie wchodzę bo wstyd mi tego ze wciaz winam wszytko i mam jedna wielka d... z tym odchudzaniem... jedyne co robię to troszkę więcej się ruszam i słodyczy nie jem :zawstydzona/y:

A coś na poprawę humoru!

Rozmawiają dwie ciężarne koleżanki:
- Zauważyłam, że w im bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha. Nie rozumiem dlaczego.
- Bo jesteś od nich grubsza.

Hahaha :D

A mój mały płakał dobre pół godziny nie wiem z jakiego powodu.... noż aż byłam na niego zła bo uspokajał się tylko noszony po domu. Ale powiedziała nie i tak leżał aż w końcu usnął... uf... zaczyna mnie szantażować... płaczę bez łez i widzę ze to jawne wymuszanie a nie ze faktycznie coś sie dzieje... minęły 3 godziny, chciałam go nakarmić a ten nie... no to nie.. leż sobie... wr... :no:

Ostatnia edycja:
Pożyjemy, zobaczymy! :)
Kawał świetny, aż mnie brzuch boli, bo nie mogę się przestać śmiać :)

Sun dziękuję ;** a czy macie już wyniki?

sleep to raczej chodzi o takie ustalenie diety żebym nie jadła za mało i dostarczała odpowiednie składniki w jedzonku.

fifka moja też uczy się szatażować także z zięciem moim rączki podać sobie mogą

eve mimo wszystko niekoniecznie może coś zobaczyć nawet na 3d ja bym poczekała z tydzień chociaż u mnie z okresu wychodził 8 tydzień na usg było widać tylko kropeczkę maleńką

ogłoszenie parafialne mam do pozbycia się:
nakładki na cyca avent
sudocrem do wielkie opakowanie
czapeczki + łapki niedrapki
woreczki do przechowywania pokarmu 2 opakowania
smoczek roz A oczywiście wszystko nowe nieużywane jak znajdzie się jakaś chętna zapraszam na pw

sun no właśnie co z tymi waszymi wynikami i jak twój cukier

reklama
Hejo no witam z rana ! I widzę takie dobre wieści !

Eve gratulacjeee !! Ja też byłam w dzień robienia testu czyli 4t6d i był tylko pęcherzyk także za dużo się nie dowiedziałam ;p

Necia trzymam kciuki za postępy u dietetyka ! :)

Fifka ja też marzę o Julce ale z tego samego powodu co Ty sobie odpuszczam :-p Dobry kawał ;p ;p

Sun co tam u Ciebie ??

Do góry