Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba nikt nie lubi swojego imienia.... A mi Milenka się spodobała bo można na małą później mówić, Milka, Milcia. Mila... oj dużo jest kombinacji :-) Jeszcze Zuzia mi się podobała z tego samego powodu (Zuza, Zuska, Zazanka, Zuśka. itd) ale mamy już jedna Zuzannę u sąsiadów
Jakby Konrad był dziewczynką to byłby pewnie Kingą bo tak ustaliliśmy na początku ale teraz przestało mi sie, to imię podobać
Julia to szczyt marzeń, ale jest ich obecnie za dużo... (od 7 lat jest to najczęściej nadawane imię w Polsce! 7 LAT NIE SCHODZI Z PIERWSZYCH MIEJSC W RANKINGU!)

Dawno się z nią nie widziałam (z 3 tygodnie na pewno) ale coś nie mogę się do niej dodzwonić...
ale za to jak mijają to dziecko "wraca do normy" później te skoki trwają coraz dłużej ale są już mniej intensywne jak na początku. Mój teraz kończy właśnie swój skok, pluz żęby idą więc mam jak "zawiązać"... 

zajmie się mną pani dietetyk pracująca z diabetolog żebym mogła schudnąć co by nie wyglądać jak pasztet
i nie mieć w przyszłości normalnej cukrzycy

CO ZA FANTASTYCZNE WIEŚCI Z RANA!!!! :-):-)
współczuję ci... też mój xle te skoki przechodził... zresztą teraz nie jest lepiej...