reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mona gratuluję :*:* daj znać jak zrobisz betę :-)

Fifka trzymam mocno kciuki za Ciebie!! Jakbym miała inną sytuację mieszkaniową to również bym już się decydowała na dzidziusia :-) ale ja nie miałabym nawet gdzie postawić drugiego łóżeczka...

Fasolka śliczna Łucyjka! :*:*

A my wczoraj cały dzień spędziliśmy w ZOO w Opolu! Troszkę daleko od nas ale warto było jechać!!! Byliśmy z moim bratem, jego żoną i dwójką dzieci, my wzięliśmy mojego najmłodszego szwagra więc syn mojego brata miał towarzysza zabaw!! Uwierzcie mi, że szło ogupieć już po godzinie :-p biegali, krzyczeli, piszczeli - MASAKRA :-D
Zaraz uciekam do mamy z Bartusiem bo mąż w pracy...

Martocha przykro mi strasznie... :-( Trzymaj się kochana... Tule mocno.

Pyscek trzymam kciukasy za cykl &&&&&&&&&& :-)

Mona gratuluje !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Sil u mnie dobrze... Fajnie, że pytasz.... ;-) Obniżenie cukru poprzez leki dało świetny rezultat w rośnięciu pęcherzyków :tak:... więc jestem na dobrej drodze... Zresztą moja P. gin mówi, ze jest super...

Ostatnia edycja:
Hej Wam wszystkim!! :)

Melduje że mój Synuś rośnie pieknie :-) dowiedziałam się że waży pół kilograma, wydaje mi sie że to całkiem sporo ;] podczas usg pięknie ssał sobie kciuczkaa, no i w końcu zobaczyłam jego sprzęt w sensie sisiaka bo ostatnio uraczył mnie widokiem pupy i zwisających klejnotów :-) cieszę sie bardzo !! teraz musze wybrac sie na badania krzywej cukrowej, już zdążyłam sie dowiedziec że jest to okropne.. :) mam nadzieje że nie zwymiotuje :dry:

Mona gratulacje!! ;)

Matrocha tule :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry