reklama
Lilly no chodziło mi tylko o to że uważnie trzeba z tymi celami lecnziczymi cytryny 
eve &&&&&&&&&&&&&
my z moją przyszłą szwagierką posiedziałyśmy trochę byłyśmy we 3 na spacerku :-) ciocia cały tydzień u nas jest to mamy wesoło :-)
eve &&&&&&&&&&&&&
my z moją przyszłą szwagierką posiedziałyśmy trochę byłyśmy we 3 na spacerku :-) ciocia cały tydzień u nas jest to mamy wesoło :-)
Pyscek
:)
witam, ja tylko na chwilkę
wpadłam zobaczyć co się dzieje u Was
Miq wszystkiego naj dla Was
spełnienia marzen :*
Eve trzymam kciuki aby wszystko było dobrze &&&&
Sil piękne zdjęcia, jej jaka Dominika już duża
i ślicznie się uśmiecha
a teraz uciekam się pakować bo jutro wyjazd
) także dozobaczenia za kilka dni 

Miq wszystkiego naj dla Was
Eve trzymam kciuki aby wszystko było dobrze &&&&
Sil piękne zdjęcia, jej jaka Dominika już duża
a teraz uciekam się pakować bo jutro wyjazd

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hej dziewczynki! :*
Necia nie powiedziałam ze ryżu jeść nie będe ale jakoś tak wychodzi ze nawet mi się nie chce.... mój obiad to sam brokuł... albo troszkę chudego miesa i warzywa. Nie stosuje żadnej diety... po prostu nie łącze białek z węglowodanami (czyli albo jem mieso.... albo jem np. ryż) Moja mama kiedyś dostała takie zalecenie i też ładnie schudła
Postaram się jeść ryz i kaszę choć raz dziennie bo faktycznie do mleczka potrzebuję takich składników.
Magdalena mój M jak byłam jeszcze w szpitalu kupił mleko Hipp'a w razie czego - bo ta moja laktacja była taka niepewna... - no i po spróbowaniu widzę ze mały dobrze na nie reaguję kupy ładne więc nie będziemy zmieniać i kombinować, choć też myślałam o zmianie na bebilon...
Baw się dobrze! :*
Sil o... u mnie też naleśników DAAAWNO nie było.... No w końcu cię zalało! :-) Kurcze ależ ci fajnie! Długo musiałaś czekać! Ja już swoją 3 kończę...
Miq ależ fajnie mała się wypina.... boze jak ja tęsknie za ruchami małego...
Eve mam nadzieję ze bedzie wszystko w porządku!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kwiatuszku no to masz fajny wypoczynek!! :-)
Lily nie ma zdjęć Konrada :-) Nie robiłam dawno nowych
a co u ciebie??
Pyscku miłego wyjazdu!!! Czekamy na twój powrót z dwiema kreseczkami!!! :*
Sun jak tam samopoczucie??
A ja dzisiaj cały dzień byłam z mamą na działce! Od jutra mąż ma dwa tygodnie urlopu! No i po jutrze ma urodziny wiec pojedziemy na rybki :-)
Necia nie powiedziałam ze ryżu jeść nie będe ale jakoś tak wychodzi ze nawet mi się nie chce.... mój obiad to sam brokuł... albo troszkę chudego miesa i warzywa. Nie stosuje żadnej diety... po prostu nie łącze białek z węglowodanami (czyli albo jem mieso.... albo jem np. ryż) Moja mama kiedyś dostała takie zalecenie i też ładnie schudła

Magdalena mój M jak byłam jeszcze w szpitalu kupił mleko Hipp'a w razie czego - bo ta moja laktacja była taka niepewna... - no i po spróbowaniu widzę ze mały dobrze na nie reaguję kupy ładne więc nie będziemy zmieniać i kombinować, choć też myślałam o zmianie na bebilon...
Baw się dobrze! :*
Sil o... u mnie też naleśników DAAAWNO nie było.... No w końcu cię zalało! :-) Kurcze ależ ci fajnie! Długo musiałaś czekać! Ja już swoją 3 kończę...
Miq ależ fajnie mała się wypina.... boze jak ja tęsknie za ruchami małego...

Eve mam nadzieję ze bedzie wszystko w porządku!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kwiatuszku no to masz fajny wypoczynek!! :-)
Lily nie ma zdjęć Konrada :-) Nie robiłam dawno nowych

Pyscku miłego wyjazdu!!! Czekamy na twój powrót z dwiema kreseczkami!!! :*
Sun jak tam samopoczucie??
A ja dzisiaj cały dzień byłam z mamą na działce! Od jutra mąż ma dwa tygodnie urlopu! No i po jutrze ma urodziny wiec pojedziemy na rybki :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nikola nie zniechęcaj się... to dopiero pierwszy cykl z testami 
Ja też muszę sobie zamówić....

Ja też muszę sobie zamówić....
Fifciu ja po prostu zrozumiałam że wogole odstawiłaś, a to o czym piszesz to dieta rozdzielna, wtedy posiłek szybciej się trawi jest lepiej wchłaniane wszystko :-) cieszę się że działa to co robisz :-)
Odłożyłam właśnie Małgosi 4 kaftaniki i 3 pajacyki w rozmiarze 56 bo za małe
ależ ona rośnie
nicola uszka do góry nam się szybko udało ale nie za pierwszym razem :*
Odłożyłam właśnie Małgosi 4 kaftaniki i 3 pajacyki w rozmiarze 56 bo za małe

nicola uszka do góry nam się szybko udało ale nie za pierwszym razem :*
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia ale chleb i ziemniaki w ogóle odstawiłam
Wiesz... nie ma jakiś ekstra rewelacji... ale w ciągu prawie dwóch tygodni schudłam 4 kg (ciekawe ile teraz waże bo czuję po sobie ze znowu coś spadło) Ja diety jako takiej stosować nie bardzo mogę... muszę jeść tyle ile czuję ze potrzebuję bo jednak karmię - no i staram się o kolejnego bąbla.... - a to mi odpowiada bo jem bez większych ograniczeń.
Oj rośnie rośnie ta moja synowa! Już ma ponad 3 miesiace! Boże kiedy to mineło???
Ja Konradowi już część ubranek na 68 schowałam... aktualnie nosi 74!
Nicola a przypomnij mi ile wy się staracie??? Ja o mojego bąbelka starałam się rok czasu... są tu dziewczyny które zaskoczyły dopiero po dłuższym czasie - np Pok po ponad 2 latach czy Dziurka też...

Oj rośnie rośnie ta moja synowa! Już ma ponad 3 miesiace! Boże kiedy to mineło???

Nicola a przypomnij mi ile wy się staracie??? Ja o mojego bąbelka starałam się rok czasu... są tu dziewczyny które zaskoczyły dopiero po dłuższym czasie - np Pok po ponad 2 latach czy Dziurka też...

Podziel się: