Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sil kochana ta twoja gwiazdeczka! I jaka fotogeniczna!! :-) Konrad też woli gryźć wszytko inne niż jego własne gryzaki... 
Lily ja kupiłam te z Hippa "pierwsze ciasteczka" ogólnie jestem ostatnio coraz bardziej wierna tej firmie i wszytko z niej kupuję (mleko, słoiczki soczki itp.) Jako jedyna ma wszystkie produkty z ferm ekologicznych i znajoma której dziadowie zajmują się dostarczaniem tych ekologicznych warzyw mówili ze mają ogromne wymagania co do jakości produktów.
Oczywiście jak nie ma czegoś z Hippa a jest z gerbera to też sięgnę...
Ja po prostu postawiłam szklankę mleka (tym razem MM bo zrobiłam rano do picia dla małego a dopiero później wpadłam na pomysł z ciasteczkami i nie chciałam go marnować, ale moze być równie dobrze krowie
) moczyłam pare chwil w mleczku i dawałam małemu ugryźć. :-) Bardzo mu smakowało! Zazwyczaj mały dostaje chlebek z masełkiem ale to będzie fajna odmiana!
Co do pęcherza to ja mam często zapalenia...
I dla mnie pomaga tylko furaginum...
Miq wszystkiego dobrego z okazji drugiej rocznicy!!!! :**
A ja dzisiaj na obiad zrobiłam kurczaka z zasmażanymi warzywami (brokuł, fasolka szparagowa, marchewka, groszek, papryka, cebulka itp) Boże jakie to pyszne!!!! Można by było dodać jeszcze do tego ryżu i było by coś ala Rissotto ale jako ze ja się odchudzam to nie jem chleba, ziemniaków i kasz itp... Węglowodany uzupełniam jedząc sucharki, wafle ryżowe i płatki śniadaniowe
I powiem wam ze to DZIAŁA! waga ładnie zaczęła spadać a ja nie chodzę głodna bo jem kiedy czuję głód!

Lily ja kupiłam te z Hippa "pierwsze ciasteczka" ogólnie jestem ostatnio coraz bardziej wierna tej firmie i wszytko z niej kupuję (mleko, słoiczki soczki itp.) Jako jedyna ma wszystkie produkty z ferm ekologicznych i znajoma której dziadowie zajmują się dostarczaniem tych ekologicznych warzyw mówili ze mają ogromne wymagania co do jakości produktów.
Oczywiście jak nie ma czegoś z Hippa a jest z gerbera to też sięgnę... Ja po prostu postawiłam szklankę mleka (tym razem MM bo zrobiłam rano do picia dla małego a dopiero później wpadłam na pomysł z ciasteczkami i nie chciałam go marnować, ale moze być równie dobrze krowie
) moczyłam pare chwil w mleczku i dawałam małemu ugryźć. :-) Bardzo mu smakowało! Zazwyczaj mały dostaje chlebek z masełkiem ale to będzie fajna odmiana!Co do pęcherza to ja mam często zapalenia...
I dla mnie pomaga tylko furaginum... Miq wszystkiego dobrego z okazji drugiej rocznicy!!!! :**
A ja dzisiaj na obiad zrobiłam kurczaka z zasmażanymi warzywami (brokuł, fasolka szparagowa, marchewka, groszek, papryka, cebulka itp) Boże jakie to pyszne!!!! Można by było dodać jeszcze do tego ryżu i było by coś ala Rissotto ale jako ze ja się odchudzam to nie jem chleba, ziemniaków i kasz itp... Węglowodany uzupełniam jedząc sucharki, wafle ryżowe i płatki śniadaniowe
I powiem wam ze to DZIAŁA! waga ładnie zaczęła spadać a ja nie chodzę głodna bo jem kiedy czuję głód!