reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil kochana ta twoja gwiazdeczka! I jaka fotogeniczna!! :-) Konrad też woli gryźć wszytko inne niż jego własne gryzaki... :sorry:

Lily ja kupiłam te z Hippa "pierwsze ciasteczka" ogólnie jestem ostatnio coraz bardziej wierna tej firmie i wszytko z niej kupuję (mleko, słoiczki soczki itp.) Jako jedyna ma wszystkie produkty z ferm ekologicznych i znajoma której dziadowie zajmują się dostarczaniem tych ekologicznych warzyw mówili ze mają ogromne wymagania co do jakości produktów. :tak: Oczywiście jak nie ma czegoś z Hippa a jest z gerbera to też sięgnę...

Ja po prostu postawiłam szklankę mleka (tym razem MM bo zrobiłam rano do picia dla małego a dopiero później wpadłam na pomysł z ciasteczkami i nie chciałam go marnować, ale moze być równie dobrze krowie :tak:) moczyłam pare chwil w mleczku i dawałam małemu ugryźć. :-) Bardzo mu smakowało! Zazwyczaj mały dostaje chlebek z masełkiem ale to będzie fajna odmiana!

Co do pęcherza to ja mam często zapalenia... :zawstydzona/y: I dla mnie pomaga tylko furaginum...

Miq wszystkiego dobrego z okazji drugiej rocznicy!!!! :**

A ja dzisiaj na obiad zrobiłam kurczaka z zasmażanymi warzywami (brokuł, fasolka szparagowa, marchewka, groszek, papryka, cebulka itp) Boże jakie to pyszne!!!! Można by było dodać jeszcze do tego ryżu i było by coś ala Rissotto ale jako ze ja się odchudzam to nie jem chleba, ziemniaków i kasz itp... Węglowodany uzupełniam jedząc sucharki, wafle ryżowe i płatki śniadaniowe :tak: I powiem wam ze to DZIAŁA! waga ładnie zaczęła spadać a ja nie chodzę głodna bo jem kiedy czuję głód!

reklama
cześć kobietki

sil Domi zawsze zadowolona, a jaka ona jest fotogeniczna :-)

Lilly mnie też często męczyły zapalenia,ale z dużą ilością herbaty z cytryny uważaj bo wtedy zakwaszasz za bardzo organizm i można sobie napytać biedy z nerkami, mnie zawsze to ginekolog mój powtarzał

miq jak ona pięknie się wypina :-) buziak

fifka wg tego co mi dietetyk mówiła robisz błąd nie jedząc tego co pisze owszem działa ale organizm nie dostaje czego powinien, akurat ryż i kasza są wskazane, jak chcesz mniej węglowodanów to jedz ryż brązowy albo jak biały to basamati ale nie rezygnuj z tego tylko zamień i zmniejsz porcje, wafle ryżowe to akurat mają sporo kalorii i nie wnoszą nic konkretnego dla organizmu. za to ziemniaki pieczywo powinno się rzevzywiście ograniczyć do minimum albo wyrzucić. pomyśl też o dodawaniu do jogutu zarodków pszennych albo otrębów nie dość że cię "zapchają" na dłuższy czas to pomagają w pracy jelit itp. to tyle wymądrzania się z mojej strony ;-) buziak dla zięcia mego

a tak poza tym co słychać kochane?

Ostatnia edycja:
Miq wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu i dużo miłości i szczęścia na następne lata :*:*
Mała na drugim filmiku wyrabia super :*

Sil Dominika piękna! Zawsze taka uśmiechnięta :-) Jak zwykle zresztą...

Fifka ja też lubię produkty z HIPP'a, w następnej kolejności bobovitę a gerbera staram się omijać! HIPP smakowo bardzo dobrze u mnie wypadł bo miałam np jednocześnie marcheweczkę z HIPP'a i z Gerbera i ta pierwsza pyszna, smakowała jakbym sama ugotowała i zblendowała na papkę marchew, za to z GERBERA to dosłownie był krem i gorzki i cierpki w smaku... Nawet Bartusiowi nie podeszło... niestety produkty HIPP'a sa mało dostępne (mówię tu o żywności), najwiecej jest w RoSSmanie, realu i tesco. Ale ja też używam komsetyków i jestem super zadowolona! Mleczko kupuje Bebilona...

A ja dziś jadę do kina na ten wieczór KINO NA OBCASACH! cieszę się na to jak małe dziecko!!! :-p

Bo ja nie robię niezadowolonych zdjęć :) a u mnie dziś naleśniki, o chodzą za mną od hohoho

Miq, słodziak :) Fajne takie pamiątki mieć :)

Właśnie, Miq, piękne życzenia z okazji rocznicy ślubu :) jakieś plany?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atan jeśli pracodawca zgodzi się na to aby zostały Ci udzielone te 4 tyogdnie dodatkowego macierzyńskiego to są płatne tak samo jak do tej pory...

miq o ja skleroza nooo już się kajam i do stópek padam :-) wszystkiego naj naj przy tej pięknej rocznicy :-) Zobacz załącznik 483465 2419.jpg

magdalena ależ ci zazdroszczę :-)

reklama
Do góry