reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ano co mogę powiedzieć, przystojny, wysoki, głos pełen testosteronu.. i WOLNY :-) poszliśmy do kina na Batmana :-) mieliśmy kanapę sobie wziąć okazało się,że kanap w tym Heliosie nie ma :-) ale i tak nie przeszkodziło mi to w chwilach grozy wtulić mu się w ramie :-) naprawdę Kulturalna Randka, bez zastanawiania się co będzie jutro, czy się pocałujemy.. całą drogę przegadaliśmy, u mnie pod blokiem też pogadaliśmy.. zagadaliśmy się,że do domu o 2 nad ranem wróciłam :-) szczęśliwa.. a to chyba najważniejsze :-)

Pyscek dzisiaj idziemy oglądać spadające gwiazdy podobno dzisiaj super widowisko będzie :-)

reklama
Nie wiem czym pachnie :) jedno jest pewne, nie mogę się nakręcać, nic sobie nie wyobrażam, żyję z dnia na dzień :-) ciesząc się z każdego sms od niego ;-)

ale tu romantycznie się zrobiło :-) Madzia noooo nic tylko życzyć powodzenia. Aaaaa i będę 8 września prawdopodobnie w sosnowcu z małżem zawozić graty młodemu więc będę czasowa bardziej jeśli będziesz miała życzenie :-)

Kwiatuszku dzień dobry :-)

Lamia :* na kameralnych skromnie napisałam też :-)

Fifka to fajnie macie mojej się coś przestawiło i od dwóch dni śpi do 3.30 a nie do 5. Ale chyba wiem czemu.

my wróciliśmy z giełdy a ile wydaliśmy nie wiem przeraża mnie ten miesiąc przez te chrzciny, małż ma garnitur koszulę itd., ja kupiłam wkońcu bluzkę sobie i spodnie bo nie mam co na tyłek włożyć poza jednymi getrami na chłodniejszy dzień. Małgosi kupiłam rajstopki więc mi ulżyło i białe i takie jakby koralowe getry.

ale tu romantycznie się zrobiło :-) Madzia noooo nic tylko życzyć powodzenia. Aaaaa i będę 8 września prawdopodobnie w sosnowcu z małżem zawozić graty młodemu więc będę czasowa bardziej jeśli będziesz miała życzenie :-)

Kwiatuszku dzień dobry :-)

Lamia :* na kameralnych skromnie napisałam też :-)

Fifka to fajnie macie mojej się coś przestawiło i od dwóch dni śpi do 3.30 a nie do 5. Ale chyba wiem czemu.

my wróciliśmy z giełdy a ile wydaliśmy nie wiem przeraża mnie ten miesiąc przez te chrzciny, małż ma garnitur koszulę itd., ja kupiłam wkońcu bluzkę sobie i spodnie bo nie mam co na tyłek włożyć poza jednymi getrami na chłodniejszy dzień. Małgosi kupiłam rajstopki więc mi ulżyło i białe i takie jakby koralowe getry.

no jasne,że będę chętna :-)

Hej kobitki

Nie nadrabiam bo nie za bardzo czasu, wyjeżdżamy dziś do moich rodziców na kilka dni, bo muszę parę spraw załatwić, a poza tym będziemy zabiegani między spotkaniami ze znajomymi.
Mogę wtenczas nie pisać na forum, nie pojawiać się. Czemu to piszę? Bo żeby gdy wrócę, któraś nie wyleciała z wątem o egoiźmie...ale chyba wszystkie wiedzą o kogo chodzi :]

Pozdrawiam i całuje wszystkie! (z małym wyjątkiem :p.... wiem wredna jestem i dobrze mi z tym)

Ostatnia edycja:
Hej kobitki

Nie nadrabiam bo nie za bardzo czasu, wyjeżdżamy dziś do moich rodziców na kilka dni, bo muszę parę spraw załatwić, a poza tym będziemy zabiegani między spotkaniami ze znajomymi.
Mogę wtenczas nie pisać na forum, nie pojawiać się. Czemu to piszę? Bo żeby gdy wrócę, któraś nie wyleciała z wątem o egoiźmie...ale chyba wszystkie wiedzą o kogo chodzi :]

Pozdrawiam i całuje wszystkie! (z małym wyjątkiem :p)
będę żonko tęsknić :*:*:*:*

reklama
Do góry