reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda
Ja tu się właśnie próbuję schładzać, żeby jakieś przerwy na odnowę żołnierzyków były ;) chociaż dziś faktycznie nas mega ciągnie do siebie ;) ale myślę, że na dziś już starczy i do jutra rana poczekam (nie wiem jakim cudem mam wytrzymać ;P) z następnym przytulaniem ;)
P.S. cieszę się, że na naszych wykresach tylko jedno serduszko w danej porze dnia można wstawić,bo już byście mnie tu miotłą pogoniły ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Schładzaj się Vin, mój ostatni wykres też wyglądał podobnie,ale niestety w tym miesiącu choroba z nami wygrała... :/ W każdym razie mówią,że za często też niedobrze,ale jak Was ciągnie,to nie ma co się hamować :p

Magda
Test trzeci wykazał znów dwie mocne kreski :)
Ja tez na początku cyklu chorowałam, ale na szczęście w porę przeszło ;) Tobie życzę zdrówka i trzymam kciuki za następny cykl :) Nowy cykl, nowy rok, nowe nadzieje :) choć jeśli wszystko pójdzie zgodnie z kalendarzem, to Ty się chyba będziesz starać koło nowego roku równiutko :) fluidki ~~~~

reklama
Do góry