reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej laseczki :)

Jak Wam weeekend mija? :)
My dziś pod wpływem promieni słonecznych na twarzy postanowiliśmy pójść na rower ;P
Trochę zimno było, ale dało się wytrzymać i warte tej przyjemności :) ale podejrzewam, ze była to już ostatnia przejażdżka rowerowa w tym sezonie ;)
No i powoli trwa odliczanie do owulacji, w końcu to już 18dc ;)

Magda
Bardzo pozytywny filmik :) nie dziwę się, że ciągle go oglądasz :)

Pyscek
Do kiedy zamierzasz wytrwać z pierwszym testem? :) Trzymam kciuki :)

reklama
o co chodzi z ta wypowiedzia mady 88

I dunno... ale wydaje mi się, że to nie ona pisała, tylko ktoś wlazł na jej forum i to napisał...

ech, czuję się jak by mnie czołg przejechał, boli mnie krtań (ciekawe czy nie skończy się na zapaleniu krtani i antybiotyku) :baffled:, zimno mi jakoś, kaszel mnie męczy, mam podwyższoną temperaturę i ogólnie jakoś kiepsko się czuję....

Magda filmik jest świetny, mieliście przepiekne wesele i wyglądaliście cudownie!! Nie usuwaj filmiku, plizzzz!!!!

Ostatnia edycja:
ech, ja już nic nie rozumiem
zaczęłam się zbliżać do owulacji, więc robię po dwa testy owu dziennie

wczoraj 12:00 słabiutka druga kreska
wczoraj 16:00 brak drugiej kreski
dziś 13:00 mocna druga kreska (taka sama jak kontrolna)
dziś 18:00 cieniutka druga kreska (prawie jej nie ma) :sorry2:

oczywiście pilnuje się, by przed każdym testem 2h nie pić itd...
ale kurcze, przecież poziom hormonu LH nie może zmieniać się aż tak

przez najbliższe dni będę obserwować dalej co się z tym dzieje, ale jest to mega dziwne dla mnie :nerd:
przecież gdybym robiła tylko ten późniejszy test to bym nie miała żadnego znaczącego wyniku, ale też nie wierzę, że owulacja tak szybko obniżyła poziom LH... ech ech ech...

Mnie wciąz boli brzuch okresowo i piersi mam czułe. Nie, to pewnie nie są objawy ciąży, bo średnie szanse na zapłodnienie.

Vin
nie wiem co z tymi testami. Robisz tej samej firmy? Dziwne to jakieś.

Dziękuję za komplementy odnośnie filmu :)

Starania rozpoczęte:-) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli cykle będę miała takie same jak przed braniem pigułek, to następna planowa @ powinna przyjść 30 grudnia. No, ale może nie przyjdzie...przez najbliższe 9 m-cy:-)

Magda
tak, tej samej (te zamówione z allegro), ale przyznam się, że miałam jeszcze takie z apteki i dziś
o 13 zrobiłam ten z allegro
o 18 zrobiłam jeden z allegro i jeden apteczny (wyniki identyczne)
o 21 zrobię jeszcze jeden
pół godziny temu kuł mnie w prawym jajniku, więc może pękło albo tylko świruję z objawami ;)

Aventura
to powodzenia i trzymamy kciuki :)

reklama
Vin Ty nie testuj, tylko seksić się! A jak widać Wy nigdy problemów nie macie i wciąż są serduszka. Odstaw te testy. Zrobisz sobie jutro/pojutrze. Nie ma co popadać w skrajność, trzeba się z przyjemnością starać,a nie myśleć o wynikach testów :)

Do góry